Udeľovanie hodnotenia
Diskuze » Mám něco na srdci
mysik (autor tématu) 118 před 9 roky
Už niekoľko krát sa mi stalo, že som darovala vec a napísala hodnotenie ale ja som sa žiadneho nedočkala. Myslím, že by bolo fér keby si aj obdarovaný dal tú námahu a hodnotenie napísal . Mám pocit, že dostal čo chcel a potom sa už neunúva. Určite to každému pomôže pri ďalšom inzerovaní. Ďakujem vopred každému kto tak urobí
Veronika Ava 24 před 9 roky
Mám stejnou zkušenost. Je to smutné. Ale takové lidi, kteří si ke mně přijedou pro věci, já je ohodnotím a oni se na oplátku hodnotit nenamáhají si píšu na soukromý seznam a příště, když se mi ozvou, mají smůlu a předám věc někomu jinému.
Pre Veronika-
tak to už ani nekomentujem koľko hodnotení som nedostala a tiež som už radšej darovala niekomu inému. Ešte mali chochmes mi napísať, že majú záujem a už vedia kam si pre vec môžu prísť
tak to už ani nekomentujem koľko hodnotení som nedostala a tiež som už radšej darovala niekomu inému. Ešte mali chochmes mi napísať, že majú záujem a už vedia kam si pre vec môžu prísť
Eva* 172 před 9 roky
Ještě můžete zkusit obdarovaného upozornit, aby hodnocení napsal. I když je pravda, že já to zkusila a bylo mi řečeno, cituji- " Na tohle já nehraju." nebo " Tak příště ho napíšu."
Pre Eva-
ja každému napíšem ďakovný mail a v ňom aj to, že som napísala hodnotenie, a že ocením ak aj mne napíše. Ale to som si mohla nechať iba zdať. Nedočkala som sa žiadnej odpovede a keď čítam čo bolo napísané Vám tak som aj rada
ja každému napíšem ďakovný mail a v ňom aj to, že som napísala hodnotenie, a že ocením ak aj mne napíše. Ale to som si mohla nechať iba zdať. Nedočkala som sa žiadnej odpovede a keď čítam čo bolo napísané Vám tak som aj rada
Bára Roudnická 1 před 9 roky
Tohle mě také mrzí, darovala jsem 3 předměty, dva jsem posílala poštou, dala jsem si práci s balením a odnešením na poštu (kterou nemám zovna blízko) a příjemkyním vždy udělila pozitivní hodnocení že byli spolehlivé a dobře komunikovali.Ale ani jedna mi dobré hodnocení neoplatila.Snad se ho jednou dočkám.
Pre Bára Hricová -
to človeka zamrzí keď ste tomu venovali toľko času. Ako píše Veronika Ava takých ľudí si treba písať a darovať niekomu inému kto to ocení. Ja som už tiež odmietla človeka práve preto, že mu bolo zaťažko napísať pár slov.
to človeka zamrzí keď ste tomu venovali toľko času. Ako píše Veronika Ava takých ľudí si treba písať a darovať niekomu inému kto to ocení. Ja som už tiež odmietla človeka práve preto, že mu bolo zaťažko napísať pár slov.
Akela 639 před 9 roky
mysik - děláte správně i já mám takové zkušenosti, dávám každému hodnocení hned když inzerát ruším,ovšem jak říkáte někdo se nenamáhá napsat aspoň OK
Blanci 1 před 9 roky
Pravdou je, že jsem o udělování "hodnocení" donedávna ani netušila. Teprve, až mi přišlo oznámení, že mi bylo - coby příjemci - uděleno kladné hodnocení, začla jsem zjišťovat, co to vůbec je, abych mohla opětovat
Vždy mi stačilo podání ruky a poděkování ústne.
Před Vánoci jsem inzerovala tři zimní bundičky pro děti 3-5 let. Ozvala se mi nějaká paní, že je všechny nutně potřebuje, neb strašná situace u dcery ... Tak jsem vzala velkou krosnu, kterou jsem zcela zaplnila oblečením, hračkama, přibalila jsem nějaký ten pytlík bombónů a vezla to 60 km do Phy.
Paní, aniž by vyjádřila podiv nad tím, že chtěla 3 dětské bundičky a dostává napěchovanou 15-ti kilovou krosnu, požádala mne o pomoc s nandáním krosny na záda a bez poděkování a pozdravu odkráčela ...
To mne teda zamrzelo, neb u předávky byly i mé 3 děti, které zcela logicky a podvědomě očekávaly - výměnou za své osobní věci - ten moment překvapení (té obdarovávané paní) a poděkování za to, že se vzdaly svých hraček a podělily se tak s dětma, které hračky mít nemohou ...
Přitom stačilo tak málo - poděkovat.
Vždy mi stačilo podání ruky a poděkování ústne.
Před Vánoci jsem inzerovala tři zimní bundičky pro děti 3-5 let. Ozvala se mi nějaká paní, že je všechny nutně potřebuje, neb strašná situace u dcery ... Tak jsem vzala velkou krosnu, kterou jsem zcela zaplnila oblečením, hračkama, přibalila jsem nějaký ten pytlík bombónů a vezla to 60 km do Phy.
Paní, aniž by vyjádřila podiv nad tím, že chtěla 3 dětské bundičky a dostává napěchovanou 15-ti kilovou krosnu, požádala mne o pomoc s nandáním krosny na záda a bez poděkování a pozdravu odkráčela ...
To mne teda zamrzelo, neb u předávky byly i mé 3 děti, které zcela logicky a podvědomě očekávaly - výměnou za své osobní věci - ten moment překvapení (té obdarovávané paní) a poděkování za to, že se vzdaly svých hraček a podělily se tak s dětma, které hračky mít nemohou ...
Přitom stačilo tak málo - poděkovat.
Pre Blanci-
strácam slová po tom príspevku. Za dobrotu na žobrotu. Tiež ste sa ponaučili. Dúfajme, že bude takých ľudí čoraz menej.
strácam slová po tom príspevku. Za dobrotu na žobrotu. Tiež ste sa ponaučili. Dúfajme, že bude takých ľudí čoraz menej.