Zdravím,
ukažte mi prosím tupce, který nahlásí nezávadný inzerát s předem stanovenou dobou předání, konkrétně tento:
http://vsezaodvoz.cz/inzerat/66708/htc-hd2-na-nd jako spam / fake / reklamu. Rád bych si to s dotyčným vyříkal hezky z očí do očí. Dost pochybuji, že by na tom bylo něco závadného. Ani bych se nedivil, kdyby to byl závistivý pan Roubíček.
Mimochodem kontaktovalo mne kvůli inzerátu již šest lidí. Ani jednomu jsem se neozval ne snad proto, že bych někomu z nich předmět nechtěl předat, ale kvůli stylu, kterým se mi ozvali oni. Jde o to, že pokud odpověď neobsahuje žádný pozdrav a jméno dotyčného, obvykle se neobtěžuji čtením dál a mail letí do koše, protože s takovými lidmi se prostě nebavím. Pokud někdo reaguje prostým "Mám zájem" ve strachu, aby ho někdo náhodou nepředběhl, má smůlu, protože na takové zprávy taktéž nereaguji a zpráva letí opět do koše.
Rozmyslete se tedy prosím, než mne budete kontaktovat za účelem získání jakékoliv mnou vystavené věci. Není nutné spěchat s odpovědí na inzerát, právě naopak. Dejte si na odpovědi záležet, aby jste se dobře prezentovali. Toho, komu danou věc svěřím, totiž volím já.
S pozdravem Josef Turek