Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Sbírka pro tisíce uprchlíků

Diskuze » Mám něco na srdci

Akela (autor tématu) 641 před 10 roky

Dostala jsem jako jedna z mnoha email s tím abych podpořila uprchlíky. Bohužel to se mě ani trochu nelíbí. Zde v Česku strádá hodně lidí, musí se sbírat víčka pro děti,aby se jim dostalo zdravotní péče atd. Nevím proč bysme se měli starat o několik stovek tisíc uprchlíků. Ať se starají ti co je pozvali.

Marcela Molnárová 8 před 10 roky

PŘESNĚ TAK AŽ NEBUDE STRÁDAT ANI JEDEN ČESKÝ OBČAN A RODIČE NEMOCNÝCH DĚTÍ NEBUDOU BREČET KDE MAJÍ VZÍT NA LÉČBU ,TAK BUDEME POMÁHAT JINDE ,TEN KDO CHCE AT POMŮŽE UPRCHLÍKŮM ,ALE NEVNUCUJE TO OSTATNÍM

(smazaný uživatel) 134 před 10 roky

Sber vicek je ubohost podporovana vyrobci vod. 10kc poslanych kamkoliv je vyssi hodnota nez taska plna vicek a to vazne. Jedine dobre na tom vidim fakt ze se vicka jako takova recykluji.

Majda 1 před 10 roky

Souhlasim! Vicka jsou blbost, ale je silene, ze to tak opravdu je. Duchodci nebo nemocne deti nemaji penize a my budeme davat na uprchliky, kteri sem beztak prisli jen pro pecene holuby primo do huby a sirit nasilne a nenavistne nabozenstvi zvane islam. Neprisli ani pracovat, ani se integrovat. V zapadni Evrope znasilnuji zeny a deti a kradou (vizte https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs)... Navic ku prikladu "ze 162 tisíc migrantu, kteri prisli do Svedska, si pouhych 494 naslo praci". My na ne uz prispivame z nasich dani, to je snad az dost...

petr petr (2) 249 před 10 roky

Přesně tak a Unie nám nemůže nic vnucovat ,je to hnus ,kolik máme u nás bezdomovců lidí co vybírají popelnice lidí bez práce a příjmu ,proč podporovat holotu uprchlickou ,např. zubař čekám půl roku na objednání .