S touto uživatelkou není něco v pořádku!
Diskuze » Mám něco na srdci
Robin (autor tématu) 2 před 10 roky
Nerad si stěžuji, ale v tomto případě udělám výjimku, protože bych nerad, aby se někdo stal obětí podvodu - něco tu zkrátka "smrdí". Uživatelka Adela Klingerova zde inzerovala produkt (tablet), když jsem o něj projevil zájem, přišla mi odpověď, že je inzerát aktuální a že by za něj uvítala kávu (v cca. hodnotě 100,-). Přestože to v inzerátu neuvedla, neměl jsem s tím samozřejmě problém - vždyť je to maličkost. Odpověděl jsem jí, že pokud je produkt funkční, moc rád jí kávu zakoupím a jsem ochoten dorazit prakticky ihned. Nejen, že paní již nebyla schopná odpovědět, ale inzerát rovnou i odstranila. Po přibližně hodině přidala nový inzerát, kde pro změnu nabízela iPhone (na ten jsem neodpovídal, protože jej nepotřebuji) a nyní koukám, inzerát je během pár minut opět fuč... Mohu se samozřejmě mýlit, ale na mě osobně to nepůsobí věrohodně a proto bych rád informoval a upozornil ostatní, aby byli obezřetní s jednáním u tohoto uživatele a především například zasílám peněz za poštovné!!
Akela 640 před 10 roky
Děkuji souhlas.
Eva* 172 před 10 roky
Podle pravidel serveru, si paní nesmí o cokoliv říct. Potom už to není dar, ale výměna či koupě. Většina uživatelů stejně nějakou drobnost donese.
Klára 9 před 10 roky
Je dobře, že jste paní nahlásil.
Díky
Roman Haska 1 před 10 roky
Taky mi slíbila mobil ,na dobírku tak su na to zvědavé...?
Vendula Šípová 2 před 10 roky
i já odpověděla na inzerát - tablet- za kávu, odpověd přišla obratem, že jej zašle za 200 Kč poštovného a kávu, kdyyž jsem napsalá, že si pro tablet dojedu, už neodpověděla. Dooipravdy to smrdí nenechat si slíbit poslání, mám dojem,že by jste jem museli oželet 200Kč.
Tak už je to poměrně jasné... Jsem rád, že jsem nakonec na ní upozornil...
Vendula Kopi 28 před 10 roky
paní ten tablet nabízí již několik dní na daruji za odvoz
Hana Vykoukalová 4 před 10 roky
taky jsem jí naletěla...ach jo,