Zdravím, snažila jsem se situaci řešit ještě jinak. Konkrétně této paní jsem napsala slušný email ve znění- "Dobrý večer, když se vám nedaří věci darovat, tak zkuste věci nabídnout po více kusech, spíš než samostatně. Třeba tak lidé budou mít větší zájem. S pozdravem Eva". Všimla jsem si totiž, že paní má 139 aktivních inzerátů s dary a nikdo nic nepřevzal. Zbytek naší konverzace- paní- davam kazdemu sanci je pani ktera sito ho pokazde bere havo toho proto davam sanci kazdimu cchapete doufam zbohem. Já- Chtěla jsem vám pomoci. Vidím, že nemáte zájem. Slušné chování by přesto mělo být samozřejmostí. Pokud máte přímého zájemce, nemusíte věci sdílet. Stačí se domluvit s ním přímo na předání. Paní- NESTRKEJTE NOS DOTOHO VAM NIC NENI POTOM NEPOTREBUJI VASI POMOC A NEOPTEZUJTE NEMAM ZAJEM SE SVAMI SPINIT NERIPEJTE ZREJME TO NEMATE V PORADKU V HLAVE NEMAM ZAJEM SVAMI KOMUNIKOVAT.
Ono je skutečně těžké s někým chtít v klidu komunikovat a snažit se o nápravu věci, když ten druhý se chová tímto způsobem. Možná mi skutečně není nic do toho, že paní tady spamuje věcmi, které nikdo nepřebírá. Možná ani nemá v úmyslu je někomu předat. Na druhou stranu se zase já nemusím nechat urážet.