Máte zájem? To ale přece nestačí!

Diskuze » Mám něco na srdci

Andy (autor tématu) 81 před 3 roky

Nedávno jsem se na jiném webu,kde se věci také dávají za odvoz setkala s tímto příspěvkem :
Třeba 80% lidí, kteří mi píší, že mají zájem, pro to ve skutečnosti nejsou ochotni cokoliv udělat. Je to zadarmo a ještě Vám to mám přivézt až ke dveřím nebo co? Nebo poslat přes Zasilkovnu, to je taky výborný. Ale dobře, klidně, a pak se stejně ti lidé neozvou Věnujeme tady svůj čas ostatním lidem a snaze, aby se věci nevyhodily a dál používaly, ale teda musím říct, že je to čím dál tím těžší.. Ale jasně, jen pište dal, že máte zájem, vždyť jen plýtváte mým časem, ne vaším.
Protože je to všude stejný nešvar,tak jsem se rozhodla příspěvek sem zkopírovat a prosím o Vaše zkušenosti a reakce,víc není co dodávat,autorka to vystihla dokonale!!!

Akela 587 před 3 roky

Přesně tak, souhlasím zkušenosti stejné. Věnuji tomu hodně času, běhám na poštu i do Zásilkovny,čekám kolikrát i třeba měsíc,dva než někdo může vyzvednout,ale prosím buďte vy co žádáte slušní a obětujte žádosti také nějaký svůj čas a nepište jen beru, chci, mám zájem.

Andy (autor tématu) 81 před 3 roky

@Zdena

Petmot 49 před 3 roky

Je to jasné, chce to zvýšit povědomí o portále mezi lidmi, kteří mají životní hodnoty obdobné těm, kdo recyklují s tím dobrým záměrem komunitně. www.hodnotovecesko.cz snad časem také pomůže otevřít lidem oči trošku. Zkultivovat národ je běh na delší trať.

Maqi89 135 před 3 roky

Souhlasím. Těžko kultivovat někoho, kdo nabízí věci ZA ODVOZ a přitom hlásá "krávo blbá vzít věc zadarmo veme jen socka" (to mi dnes přišlo od paní Nikoly Sýkorové)