Admin mi zrušil darování.

Diskuze » Mám něco na srdci

En (autor tématu) 0 před 5 roky

Admin mi dnes zrušil darování úplné nových učebnic přesahujícím hodnotu tisíce korun. Jedná pani se mi ozvala a hned to bylo smazáno. Přikládám kopii. Darují ucebnice 1.-5.ročník,obalene a nepoužité z důvodu duplicity pořízení častého cestování.

Renata Škurková 1 před 5 roky

Dobrý večer,těd nevím kam Vám odepsat. Přes Váš profil to nejde....Bohužel s kurýrem nemám zkušenosti... jen s poštou... škoda S pozdravem Renata Škurková

Michaela 103 před 5 roky

Mně zas admin zrušil negativní hodnocení u osoby, která si ho velice zasloužila svým nevhodným chováním. Snažila jsem se to s ním vykomunikovat a obnovit, protože k tomu přece negativní hodnocení slouží - jako informace a výstraha pro ostatní, ale marně. To už sem rovnou může umístit nápis "hulváti a podobná verbež vítáni".

(smazaný uživatel) 134 před 5 roky

Me zas nechal negativ od cloveka se kterym jsem neobchodoval a to tak divne ze sam jsem ho nemohl dat. A to jsem jim psal i mail.

I admin ma sve dny

michal 95 před 5 roky

Také mám negativ a nic jsem nedostal od toho člověka ,a já ho ohodnotit nemohl není vše vždy růžové admin má někdy své dny jako každý ,ale jinak co chtít zadarmo ,jak se říká darovanému na zuby nekoukej tak tady to platí dvou násobně .