Jako taky mi zmizely inzeráty, a to že napíšu za Kinder vajíčko, mi nepříjde vůbec nefér,neřeknu za flašku,nebo cigarety,nebo něco čím přilepším snad sobě...Čím si asi tak přilepším nebo vydélám,to jako že bych je pak šla prodávat o 5 kč dráž?Měla jsem to u věcí, které prostě vím,že bych je mohla i prodat, ale takhle je to radost za radost..Já synovi udělám radost kinderkem,a ten člověk má něco,na co prostě nemá si koupit a má radost za to, že to může mít za odvoz.Já třeba nemám na to kupovat synovi kinderka..Tak prostě v tom vidím to dobré a žádný kšeft..Vždyť je to banalita..A to kinderko není třeba za tu věc,ta je za odvoz, ale kolikrát kolem toho člověk ztratí víc času, než je zdrávo, a to blbé kinderko pro to dítě, které z něj má radost přece nemůže být bráno jako porušení pravidel, vždyť darovat za odvoz nemá být pro chamtivce a podvodníky, kterých tady asi bude většina, ale pro lidi, kteří jsou v nouzi a vzájemně si pomůžou,něco co pochopí asi opravdu jen lidi, kteří vědí jaký to je , to jsou většinou Ti, co jsou poctiví a mají dobré srdce, ne hamouni, kteří slyší že je něco zadarmo a sledují každou chvíli co by se dalo ulovit, aby to měli první a nenapadne je, že jsou lidi, kteří by to opravdu potřebovali a to jsou Bohužel většinou Ti, kteří to Kinderko koupí sami od sebe i když sami pořádně nic nemají, bez toho aniž by je o to někdo žádal,nebo jim vnuknul tento nápad, protože jsou vděční a přijde jim to přirozené,ale hamoun který slyší, že je něco zadarmo a pak slyší že by někdo přenechal za Kinderko pro dítě za 16kč v akci, se ještě začne rozčilovat kvůli toho, že jak si to může vůbec někdo dovolit..Noo joo No..Pravá Česká Natura Se Nezapře!!!