Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Jak si nasatavit na profil fotku?

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Ema007 (autor tématu) 2 před 10 roky

Vím, že bych na to asi měla přijít, ale pořád se snažím nastavit si nějak fotku n profil ale nemůžu přijít na to jak. Pomůžete mi prosím někdo? Děkuju

Eva* 172 před 10 roky

Kliknout na můj profil, pak na Upravit profil a pak na Zobrazit avatary.

Ema007 (autor tématu) 2 před 10 roky

Děkuju ti moc.

Akela 640 před 10 roky

Vlastní foto jde snad jen přes Facebook ne?

Michal Wagner 3 před 10 roky

Jj, pokud chcete neco jinýho než ty obrázky, který tam jsou defaultně, tak spojte svůj účet s tím facebookovým a ono se to nahraje automaticky

David Drdek 66 před 10 roky

Přesně tak jak napsal Michal! Díky Michale! Navíc jsme dnes jako drobný bonus přidali několik nových profilovek

Tomáš_Navrátil 422 před 9 roky

Taková dotěrná otázka: Proč vlastně podmiňujete vlastní profilové fotky facebookem? Je to nutné?

(smazaný uživatel) 134 před 9 roky

To by mne take zajimalo facebook treba vubec nemam.

to Ondra: Kdysi jsem ho měl a větší díru do soukromí neznám.

David Drdek 66 před 9 roky

@Tomáš: Protože to bylo nejjednodušší naprogramovat a nabízelo se to - jelikož mnoho lidí využívá přihlášení přes FB, možnost nahrávat vlastní profilovky je trochu naročnější na naprogramování (správný poměr / oříznutí / velikost atd)...

@ David Hrbek: A jiné sítě se takto snadno propojit nedají? Třeba G+ apod? (Jen podotýkám, že programátor nejsem.)

David Drdek 66 před 9 roky

G+ by šel, akorát ho nemá moc lidí takže tomu nedáváme prioritu...a bohužel implementace není uplně nejlehčí...to spíše dříve dáme možnost vlastních avatarů než G+

Tož dajte!