Ale Dašo,ty jsi napsala první,že ti vadí,že si lidé berou víc věci.A ty jsi řešila,na základě domněnek,že se registrují víckrát .A proč by nemohl mít člověk více věci?Já sama bych jich teď potřebovala docela dost,ale ty jsi mi to trochu znechutila svou poznámkou. Měla jsem pocit,že je to v rovnováze,když se někdo něčeho chce zbavit,tak já mu tím vlastně vypomuzu a zároveň on vypomuze mě.I,kdybych pak něco prodala,a koupila si za to třeba mixer,tak co je na tom špatného? Jak dlouhou dobu podle tebe tvoji věc doma člověk musí mít ,abys byla spokojena?Můžeš si to dat do podmínek,ale když budeš chtít kontrolovat všechny lidí co dělají,tak se z toho časem zblázniš.Kdyz das lidem svobodu tak budeš mít radost z dávání vždycky. A každý člověk který si věc od toho co ji už nechce bere,mu prokazuje zároveň sluzbu.Víš jak věci,které už nechceš můžou být časem a ve větším mnozstvi zatěžující? A jak někdy je bolestné věc,která ti sloužila ,ale mas lepší ,ji jen tak vyhodit?V tom případě je mnohem snesitelnější ji někomu dat,nebo prodat pokud se ti s tím chce zabývat,protože i prodat starou věc není vždy snadné.Jo a například,když jsem dala v minulosti někomu spoustu věci,ale nebylo to prez ,,vsezaodvoz,, a tady bych si brala více věci,ale už nic nedávala,tak to se asi nepočítá.Vesmír pracuje všude a ty to neohlidas (co,kdo kde pro koho udělal) ,takže hodnotit lidí podle toho kolik si tu berou je dost ....
Chapeš co jsem tím chtěla říct?Přeju ti vše dobré.