p.s
(autor tématu)
12
před 10 měsíci
Dobrý den, proč není k dispozici možnost prodloužení inzerátu? Třeba v případě, že člověk něco trvale nabízí či poptává. Nebo z hromady jiných důvodů.
Je tu třeba jedna uživatelka, která trvale shání papírové obaly od vajíček (snad na pěstování kytek, nevím). Trochu jsem jí zazlíval, že neudržuje trvale inzerát, na který by šlo reagovat (a na jaký jsem kdysi reagoval), takže když jsem měl zase hromadu obalů, měl jsem veliký problém ji zde vůbec najít. No ale už chápu, proč ten inzerát (a další na staré pečivo) i ku vlastní škodě neudržuje --- je to nesmyslně a zbytečně pracné. Proč?
Před lety tu na podobné požadavky někdo z adminů reagoval, že lze inzerát (navíc na pouhý měsíc) pozastavit, jen teda pak na něj nelze reagovat, no tak to je samozřejmě úplně k ničemu, nebo, že inzerát se nikam neztratí, takže uživatel může jeho obsah z historie nepředaných zkopírovat do nového inzerátu.
Jistě, to může, jen je to zbytečně pracné a otravné --- a přitom totéž by šlo jednoduše realizovat tlačítkem, kterým by uživatel svému inzerátu posunul expiraci o měsíc.
Tedy, pokud to není, zjevně to správci schválně nechtějí. Lze teda alespoň vyjevit proč? Musím říct, že to jaksi docela motivuje využívat jiné, přívětivější platformy, což nevím, jestli je úplně cílem tohoto projektu...