Možnost prodloužení inzerátu

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

p.s (autor tématu) 12 před 3 měsíci

Dobrý den, proč není k dispozici možnost prodloužení inzerátu? Třeba v případě, že člověk něco trvale nabízí či poptává. Nebo z hromady jiných důvodů.

Je tu třeba jedna uživatelka, která trvale shání papírové obaly od vajíček (snad na pěstování kytek, nevím). Trochu jsem jí zazlíval, že neudržuje trvale inzerát, na který by šlo reagovat (a na jaký jsem kdysi reagoval), takže když jsem měl zase hromadu obalů, měl jsem veliký problém ji zde vůbec najít. No ale už chápu, proč ten inzerát (a další na staré pečivo) i ku vlastní škodě neudržuje --- je to nesmyslně a zbytečně pracné. Proč?

Před lety tu na podobné požadavky někdo z adminů reagoval, že lze inzerát (navíc na pouhý měsíc) pozastavit, jen teda pak na něj nelze reagovat, no tak to je samozřejmě úplně k ničemu, nebo, že inzerát se nikam neztratí, takže uživatel může jeho obsah z historie nepředaných zkopírovat do nového inzerátu.

Jistě, to může, jen je to zbytečně pracné a otravné --- a přitom totéž by šlo jednoduše realizovat tlačítkem, kterým by uživatel svému inzerátu posunul expiraci o měsíc.

Tedy, pokud to není, zjevně to správci schválně nechtějí. Lze teda alespoň vyjevit proč? Musím říct, že to jaksi docela motivuje využívat jiné, přívětivější platformy, což nevím, jestli je úplně cílem tohoto projektu...

befelemepeseveze 2 před 3 měsíci

...ano, souhlasím... tlačítko "obnovit inserát" by bylo fajn...

Tom859 2 před 3 měsíci

možnost buď tlačítka anebo i nastavení volby automatického opakovaného vkládání po vypršení jako u nejmenované aukční platformy.

Když už je zde dotaz admina, mně tady mnohem více vadí vyskakující reklamy. Chápu, že je to způsob výdělku, obzvláště když zde nevidím možnosti odstranění....otázkou je, zda jim to stojí za to, osobně volím okamžitě křížek a vůbec mně nezajímá, že tam nabízí třeba zlaté prase

Akela 588 před 3 měsíci

Mohlo by to být jako na Bazoši, když platnost končí přijde mi na email hláška a dám obnovit a funguje to dál, takhle do nekonečna. Jinak není problém nastavit si blokování reklam. V jistém prohlížeči to tak mám a nic se mi zbytečně neukazuje,. Ovšem když to zkusím procházet na mobilu je to děsná katastrofa, reklama za reklamou naskakující i k těm pevným.Hlavně nikdo neprohlíží nabídky u konkrétních darujících až nakonec. Vždy si všimnou jen těch nových a přitom tam věc visí třeba 4 týdny.Více práce s obnovením.

Jiri 2 před 3 měsíci

2Tom859: reklamy jsem toleroval. Z toho web zije. Ale je pravda, ze posledni dobou se to stalo neunosnym. Vyrazne pritlacili na pilu a clovek jen klikal na krizek, zavrit atd. Takze jsem vyskakovaci reklamy uplne zablokoval. Dle hesla "kdo chce moc, nema nic....".

Alzbeta 9 před 3 měsíci

Reklamy mám také celoplošně blokované a vůbec o nich "nevím" Přidávám se k žádosti "jedním" klikem obnovit inzerát, který je stále (nebo znovu) aktuální (namísto kopírování a vytváření stejného nového). Díky

Bolean 12 před 3 měsíci

Také bych uvítal možnost "obnovit" inzerát. Něco jsem udal až po třetím kopírování.

Admin Petr 247 před 3 měsíci

Díky za podněty. Možnost jednorázově obnovit inzerát do budoucna určitě plánujeme.

Co se reklamy týče, část zobrazování ovlivníme část ne (řídí si a neustále mění sám Google) nicméně, jak již bylo řečeno výše, z reklamy je financován veškerý provoz webu. Proto budeme moc rádi za zvážení nějaké míry její tolerance, abychom mohli pro vás web dále vylepšovat viz například obnovu expirovaného inzerátu apod.

Martina 131 před 2 měsíci

Dobrý den všem, obnovení inzerátu bych také uvítala. Pokud nemáme zrovna vystavený inzerát na sběr obalů na vajíčka, tak můžete svůj dar odvést do Ivančic do obchodu ovoce zelenina v horní části náměstí, kde prodávají domácí vajíčka. Věnuji VšezaOdvoz jen ve volním čase, případným zájemcům o pravidelný sběr nechávám kontakt. Určitě bude stát za to, spojit umělou inteligenci s jedním malým městečkem děkuji Martina

RH002 19 před 2 měsíci

Dobrý den všem, funkce obnovení inzerátu považuji za dobrý krok, nicméně základní potíž, kvůli níž je nutné o obnovení inzerátu diskutovat, to zřejmě nevyřeší.
Míním tím poznámku uživatele Akela: "Hlavně nikdo neprohlíží nabídky u konkrétních darujících až nakonec. Vždy si všimnou jen těch nových a přitom tam věc visí třeba 4 týdny." a uživatele Bolean: "Něco jsem udal až po třetím kopírování."
Z hovorů s mými zájemci vyšlo najevo, že zpravidla procházejí pouze cca první čtyři stránky inzerátů, což jsou ve výsledku inzeráty z časového okna nejvýše 3 posledních dní. (Pokud samozřejmě nehledají něco konkrétního a pak se snaží vyhledávat pomocí kategorií, nebo klíčových slov.)
Inzerující má v podstatě jen dvě možnosti. 1) inzerovat danou věc tak dlouho, dokud nezíská zájemce, nebo 2) obejít potíž tím, že si inzerát zadá znovu dříve než po 4 týdnech - tedy původní ukončí a zadá další dříve, aby se zobrazoval jako "nový".
Hádám, že druhá možnost určitě rychleji navyšuje počet inzerátů v rubrice nepředaných, ale je docela možné, že to některým uživatelům nemusí vadit.