problém se servrem

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

rakapka (autor tématu) 36 před 3 roky

Má tu taky někdo poslední dny problém s tím, že se server strašně dlouho načítá, dlouho se odesílají odpovědi na vzkazy, a podobně?

Areté 3 před 3 roky

Ano, to samé. Především odesílání odpovědí.

Akela 587 před 3 roky

Mě se to objevilo přesně teď. Ukončuji nabídku a píšu hodnocení a nic, nehne se to, nelze se vrátit. To jsem tu ještě nezažila.

Jana Karbanová 2 před 3 roky

Ano, dlouho se odesílají odpovědi na vzkazy, nechodí mi reakce na inzeráty na mail.

rakapka (autor tématu) 36 před 3 roky

zkoušel někdo kontaktovat admina nebo podporu, nebo někoho, nevím koho..

teta Květa 1 před 3 roky

Taky jsem nedostala odpověď, u inzerátu se objevilo "Rezervováno" a že bude aktivní znovu za 4 týdny ,ale dál se neděje nic. Nevím jak se s inzerentkou spojit a jestli jsem vybraná ze zájemců .

Akela 587 před 3 roky

Pokud s vámi inzerent nekomunikuje tak to přidělil někomu jinému. To, že leckdo a že jich tu je, neráčí napsat,že vám věc nedá a že jí má někdo jiný je docela normální.

Areté 3 před 3 roky

Zdravím. Nyní byl odeslán podnět na provozovatele, že nechodí komunikace do mailů a odesílání vzkazů je velmi pomalé. Určitě toho mají hodně a navíc to dělají ve volném čase, ale věřím, že vše bude ok. Hezký den všem a ať máte štěstí na slušné a spolehlivé inzerenty i zájemce.

Admin Petr 247 před 3 roky

Ahoj všem. Aktuálně řešíme problémy s odesláním e-mailových notifikací. Zatímco je doručování nespolehlivé, doporučujeme používat zprávy přímo u nás na webu. Ty by měly chodit v pořádku. Omlouváme se za tyto komplikace, co nejdříve je vyřešíme. (editováno adminem)

Maqi89 135 před 3 roky

Díky. Zprávy na webu pořád odchází velmi pomalu (v řádu desítek vteřin až minuty). Snad to brzy půjde svižněji, jako dřív.

KubinovaKarolina 3 před 3 roky

ano, mě též jdou špatně odesílat zprávy zde, a ani z mailu odkaz sem nefunguje -tech.admin ještě neodepsal. Copak se to děje? (Velmi to ztěžuje komunikaci a tudíž i domlouvání)

Maqi89 135 před 3 roky

Totéž chování jako u odesílání zpráv (= po kliknutí na zelené tlačítko se nic neděje, stránka se načítá, případně spadne s tím, že odezva webu byla příliš dlouhá) je totožné u všech vyskakovacích oken s tlačítkem, takže i u schvalování žádostí o členství ve skupině, udělování hodnocení atd. Prosím o opravu, s tímto bugem je web v podstatě nepoužitelný.

Akela 587 před 3 roky

Mě to nepadá,ale je problém přesně v tom jak Markéta popisuje - odpověď, schválení do skupiny hrozně dlouho trvá. Zprávy od zájemců taktéž.

Věra Č. 17 před 3 roky

Mě také přestaly chodit zprávy do emailů. Věra

Jana 2 před 3 roky

já našla po přihlášení 9 zpráv za posledních 5 dnů, ale do mailu mi nepřišlo vůbec nic! špatný...

iva j. 1 před 3 roky

také a zprávy od zájemců se po minutě stále načítají, jako spamy.

Věra Č. 17 před 3 roky

Teď mi odeslání odpovědi na inzerát trvalo přes minutu. Věra

helena 41 před 3 roky

tak já to mám už několi dní, vše trvá hrozně dlouho i dávání inzerátů, fotek atd, člověka to úplně odrazuje, nevíte co se s tím dá dělat? Helena

Akela 587 před 3 roky

Naprostý sohlas děsně dlouhé intervaly, velice otravná práce.

KoHa 7 před 3 roky

1.Mám problém s administrátory, už několikrát dokonce v rozmezí roků jsem je žádala o pomoc, ale odpověď nikdy. Chci aktualizovat svoje roky staré neplatné údaje. Jsem přihlášená vč. mejlu.....upravím celý text a odkliknu "uložit". Neuloží, místo toho vyběhne červená hláška že MŮJ mejl patří někomu jinému. Ale přitom jsem pávě tímto mejlem přihlášená. V tom jsem žádala radu už před roky a teď opakovaně 2x. Admin mlčí.
2. Chci dát hodnocení, ale systém si nahodil sám vlastní text a hodnocení uzavřel

Věra Č. 17 před 3 roky

Hurá, hurá, hurá, už vše funguje, jak má. Věra

Admin Petr 247 před 3 roky

Tak by již vše mělo běžet jako dřív. Ještě jednou omluva za komplikace, ve schránce na webu by vše mělo být i z předešlých dní, takže pro vyřízení starších věcí raději ještě mrkněte tam Díky za trpělivost a pomoc při řešení chyby.

Věra Č. 17 před 3 roky

Asi jsem se radovala předčasně, zase další inzerát se mi v emailu nezobrazil. Věra

Maqi89 135 před 3 roky

Zdá se, že teď už to běží jako dřív. Díky za opravu!

Admin Petr 247 před 3 roky

@Věra Č.: Co přesně znamená "inzerát se mi v e-mailu nezobrazil"? E-mail nedorazil? O jaký šlo prosím inzerát? Nespadl e-mail do spamu? Díky

Areté 3 před 3 roky

@Admin Petr: díky za vyřešení!

Věra Č. 17 před 3 roky

Email nedorazil a ve spamech není. Jednalo se o skleněné flakonky na voňavky. Pan Nezbeda mi odpověděl na sítko na mouku a připsal tam, že by chtěl i ty flakonky. Odepsala jsem mu, ať na ně klikne, aby mi to emailem přišlo a mohla jsem mu je rezervovat. Nepřišlo nic a když jsem se potom dívala do svých inzerátů, tak tam jeho reakce u flakonků byla. Teď už jsou ale oba inzeráty smazané, protože si věci vyzvedl. Věra Č.

Věra Č. 17 před 3 roky

Teď už je snad zase všechno v pořádku.