Změna jmen uživatelů

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Maqi89 (autor tématu) 135 před 3 roky

Už tu kdysi byla diskuze na související téma unikátních uživatelských účtů, někdy s nemožností měnit nick. Poslední dobou mě ale dost mate časté přejmenovávání uživatelů (na změnu avatara si už člověk jakž takž zvykl, ale v kombinaci s tímhle se tu už trochu začínám ztrácet...

Andy 81 před 3 roky

Chápu, taky jsem byla zmatená😉😂

Akela 587 před 3 roky

Dobrý den Markéto a Marcelo. Např. já jsem si ho za 6 let změnila poprvé a to z toho důvodu,že můj nick se tady objevoval často. Změnila jsem ho z důvodu, abych se odlišila a aby se to nepletlo. Mě se spíš nelíbí např. Dana A, Dana B, Jitka C Pokud si nejsem jistá komu dávám věci tak se podívám na darované a pokud u mě už zájemce byl vidím to i když si jméno změní. Horší je to,že už třeba kvůli negativům nebo k velké sbírce věcí si lidé dělají novou registraci,ale na druhou stranu pokud si nepošle někoho jiného tak víte, že to je ta samá osoba.Spíš mě hodně mrzí to,že hodně lidí co jsem znala už raději znechuceně tento web opustilo. Začíná to být zde o požadavcích za věci a je jedno jestli je to u nabídky nebo v profilu. Web ztrácí na významu.

Andy 81 před 3 roky

Plně souhlasím a i já už jsem znechucena jednanim některých zdejších jedinců, kteří si asi OPRAVDU myslí, že mám na čele vytetovaný znak Renault😂😉 a vážně uvažuji, že své nabídky buďto přestanu dávat anebo k nim přípíšu doušku - " přivezu až na adresu , klidně si napište i čas, který vám bude vyhovovat, manžel si rád zařídí dovolenou, aby vám vyhověl,jo a nezapomeňte připsat co vám máme přivézt, zda čokoládu, vínečko, či cokoliv jiného za to, že jste byli tak hodní a věc si ode mne vzali" 😂😂😂. Malinko sarkasmu který není daleko od pravdy😉.

Akela 587 před 3 roky

Marcelko máte pravdu, ještě bych tam uvedla a to vše zcela zdarma Nebo ještě vám za zájem zaplatím, což už se tu také vyskytlo, pán se chtěl zbavit věcí a tak se nabízel tím že k odnosu daruje ještě dvě stovky Asi ho to vyšlo levněji něž to zavézt do sběrného dvara a nedělat si s tím práci

Marketa 32 před 3 roky

neco takoveho sem taky zahledla, kdyz si skrin sami rozmonutejete prida flasku morgena

Ondřej Beránek 95 před 3 roky

Byl jsem u zrodu nevyhazujto (kde to navic vede pitomec) a tam to diskuse taky rozlozila. Stacilo diskuse vyhodit a je klid.
Par lidi preslo sem a tlachaji, vedou diskuse a hyckaji si pocit nadřazenosti zalozeny na poctu daru. Mam zde profilu mnoho vpodstate pokazde daruji s novym profilem. Ono se pak spatne pise "chci vsechno".
Zkuste si takovy pruzkum udelat samy (ano jste tu povetsinou holky stezovatelky)

Nevite jak se jmenovali ti panove jak si chteli rozbit usta ?

Andy 81 před 3 roky

@ Ondřej Beránek: Co tím chtěl básník říci ? Nerozumím Vaší řeči vyhynulých kmenů😉

Akela 587 před 3 roky

asi tak Marcelko. Jojo jsme zase zařazené - stěžovatelky jen p. Beránek je nejspíš z jiné planety

Ondřej Beránek 95 před 3 roky

Hezky jste si to přebrali

Andy 81 před 3 roky

Pane Beránek,my se velice dobře známe,byl jste nejednou u mne pro věci. Jen nerozumím tomu co jste napsal.chcete se pochlubit kolik máte profilů? Věřte,že mi je to srdečně jedno! Je to Vaše věc a já ám spoustu jiných zájmů,než se takovými blbostmi zaobírat. je mi jedno jestli jen berete nebo dáváte,to je taky Vaše věc,Nikdy jsem se nad nikým nepovyšovala a nad nikým nebyla nadřazená. Věci pro Vás u mne ležely týdny a v pohodě,takže buďte tak hodný a klídek a tabáček,ju

Ondřej Beránek 95 před 3 roky

Vase odpoved ale neni pohoda tabacek.

Dost nestastne jsem napsal to, ze ruzne sberatele (pokud vas to nestve neznamena to ze jine ne) odfiltrujete vice profilama.

Zaroven pisu to, ze na nevyhazujto problem castecne vyresilo zruseni diskuse. Ja. Kdyz to totiz ctu tak tu vidim jen stiznosti, a diskuse trvajici roky.

Ke stezovatelkam jste se zaradily samy . To ze jste pockala vas slechti, tydny ? To asi bylo jak jsem marodil. Nemam to moc ve zvyku veci odkladat. (Apropo, kdyz se nevyvysujete, proc nyni vytahujete ryze osobni rovinu ?)

Polozte sobe otazku co vas na mem komentari donutilo takto jednat ? Laska to jiste neni.

Andy 81 před 3 roky

Ale Kuš chlape, neděste mne s "laskou"😂😂😂. Tu mám jen pro mé blízké😉