Ukazatel blacklistu
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
Lucinka (autor tématu) 79 před 5 roky
Super, že v seznamu zájemců vidím, kolik lidí má danou osobu na blacklistu, kdyby to číslo ale nebylo pokaždé jiné 🤦🏻♀️🤣🤣🤣 nehledě na to, že na tohle při darování rozhodně koukat nebudu, protože to není vůbec relevantní informace, narozdíl od hodnocení, stylu komunikace nebo počet daných/přijatých věcí. Podle mě tohle spíš ublíží, protože plno lidí si Vás dá na blacklist třeba jen proto, že jste ho nevybrali jako nového majitele 😉
Akela 639 před 5 roky
Naprostý souhlas. Na černé listině budou ti, kteří udělili negativní hodnocení a ti postižení mu to holt nemohli vrátit, tak si ho dali na černou listinu. Pak další v řadě jsou ti, kteří věc chtěli,ale ouha vybral se někdo jiný a opět šup na černou listinu. Jiné vysvětlení mě vážně nenapadá. Přesně tak Lucinko hodnotím a vybírám si zájemce podle počtu darovaných věcí, podle kladných hodnocení a nebo ty co už znám a nikdy nezklamali a jsou fajn. Např. na mimibazaru se dávají na černou listinu pouze podvodníci a ještě se tam uvádí jejich nick. Takže teď jsme všichni nejspíš podvodníci také.
Marketa 32 před 5 roky
souhlas tohle neni dulezite, kdyz se my ozve vic lidi najednou, koukam zda to neni hrabos a nebo uplny novacek, u BL hrame roli moc faktoru a nemusi byt ani opravnene...
Je to úplně mimo, paní mi klikne na čtyři inzeráty, o které má zájem, a pokaždé tam má jiné číslo, co to jako je 🤷🏻♀️🤦♀️😂 kdybych se měla řídit těmi čísly, tak ověřeným dárcům nedám nic a nové registrace a sběratelé jedou ve velkém... Fakt tomu nerozumím 🤷🏻♀️🤔
Marketa 32 před 5 roky
Admin Petr 266 před 5 roky
Díky všem za zpětnou vazbu
Chyba s nepřesným počtem blacklistování by již měla být opravena - můžete prosím potvrdit? Co se samotné funkce týká, vzešla taktéž z dřívější prosby z řad uživatelů. Má sloužit zejména pro orientaci začátečníků, kteří ještě nemusí vždy rozpoznat solidního uživatele na první dobrou. Zatím tedy necháváme beze změny, ale pro další rozvoj nás zajímá: co by vám při výběru ze zájemců pomohlo vice? Díky moc za podněty
Chyba s nepřesným počtem blacklistování by již měla být opravena - můžete prosím potvrdit? Co se samotné funkce týká, vzešla taktéž z dřívější prosby z řad uživatelů. Má sloužit zejména pro orientaci začátečníků, kteří ještě nemusí vždy rozpoznat solidního uživatele na první dobrou. Zatím tedy necháváme beze změny, ale pro další rozvoj nás zajímá: co by vám při výběru ze zájemců pomohlo vice? Díky moc za podněty
Marketa 32 před 5 roky
to je nedomyslene, bude vic skody nez uzitku, lepsi by bylo kdyby se zobrazovalo hodnoceni nebo darodval/ziskal, i cas zalozeni profilu by mohl byt zajimavi, pripadne zobrazeni negativu..., na BL se muzete dostat z ruznych duvodu, co psala Zdenka je dost pravdepodobne
spis se nejak zamerte na sikuly co si zakladaji vice uctu a stale hromadi dalsi veci..., zalozi si a dalsi ucty a sou z obliga
spis se nejak zamerte na sikuly co si zakladaji vice uctu a stale hromadi dalsi veci..., zalozi si a dalsi ucty a sou z obliga
Mě tedy nejvíc při výběru zaujme samotná zpráva 😅 pak teprve koukám na profil a tam na hodnocení, co daroval a co získal. Takže pokud nějaký ukazatel, tak třeba to hodnocení 😉
Akela 639 před 5 roky
Naprosto souhlasím s Markétou a Lucinkou. Záleží jak se člověk projeví v žádosti o věc, pak se mrknu na hodnocení a na to jestli je také sám/sama ochoten něco pro ostatní udělat a ne jen hamounit a sbírat. Vždy se něco najde co se může darovat a výmluvy,že to dávám jinde atd. jsou opět tak nějak zaklínadlo. Včera mě bylo zjištěno že počet mám 27 ze skoro 900? Zajímavé.
Ondřej Beránek 123 před 5 roky
Omlouvam se ze vam vstupuji do diskuse,
Vsiml jsem si, ze si tu porad nekdo na neco stezuje. Nebylo by lepsi diskusi zrusit ? Je mi z ni misty nevolno. Zda se mi, ze prave zde se pece ta nejvetsi nevrazivost a byrokracie. Zde mezi asi 5-10 uzivateli s elitarskym syndromem vznika neco co ovlivnuje chod celeho portalu.
Budte zase tolerantni jako kdysi. Lide jsou jen lide, odpoustejte.
Vsiml jsem si, ze si tu porad nekdo na neco stezuje. Nebylo by lepsi diskusi zrusit ? Je mi z ni misty nevolno. Zda se mi, ze prave zde se pece ta nejvetsi nevrazivost a byrokracie. Zde mezi asi 5-10 uzivateli s elitarskym syndromem vznika neco co ovlivnuje chod celeho portalu.
Budte zase tolerantni jako kdysi. Lide jsou jen lide, odpoustejte.
Petmot 49 před 5 roky
Každý má jiný žebříček hodnot a jiné celoživotní zkušenosti. Jinak řečeno, každý na jakoukoliv situaci nahlíží přes svůj originální určitý "filtr", což jsou ty celoživotní zkušeností z minula. Nejzásadnější zkušenosti bývají z dětství. (Kdo vyrostl v násilné rodině, tak pro facku někomu, moc daleko jít zrovna nemusí. Například..) No a pak se máme jako dospěli shodnout, když rozdíly ve zkušenostech jsou někdy obrovské
Kdo je zcestovalý, má jiný úhel pohledu, chápe, že jít 3km pro vodu je fuška a je rád za kohoutek doma. Čili určitě mít na zřeteli odlišnosti nás jednotlivců, odpouštět a používat průběhově zlatý selský rozum či intuici..
Bezva, že si můžeme vybrat
Kdo je zcestovalý, má jiný úhel pohledu, chápe, že jít 3km pro vodu je fuška a je rád za kohoutek doma. Čili určitě mít na zřeteli odlišnosti nás jednotlivců, odpouštět a používat průběhově zlatý selský rozum či intuici..
Bezva, že si můžeme vybrat
JiRiZi 32 před 5 roky
Pridam svuj trosku off-topic, prosbu na admina:
Šlo by v databázi uživatelů ošetřit, aby nickname byl unikátní? Měla by to být naprostá samozřejmost, důležitější než způsoby "vydělávání" bodů a hodností. Alespoň pro nové uživatele plus při změně v profilu - chápu, že měnit existující duplicity je trošku těžší.
Ten důvod (krom té samozřejmosti unikátního jména) je ještě jeden, už se to někde probíralo - docela sprostý manýr v diskuzi (ale asi i zneužitelné jinak): Někdo se naštve na druhého, tak si založí nový fiktivní účet, a nastaví si nickname stejný jako ten, co ho naštval. A pak pod jeho jménem dělá v konferencích ostudu, aby ho znemožnil. A to, že jde technicky o jiný účet, má šanci poznat jen admin. Je zbytečné nechávat volný prostor takovým praktikám.
Šlo by v databázi uživatelů ošetřit, aby nickname byl unikátní? Měla by to být naprostá samozřejmost, důležitější než způsoby "vydělávání" bodů a hodností. Alespoň pro nové uživatele plus při změně v profilu - chápu, že měnit existující duplicity je trošku těžší.
Ten důvod (krom té samozřejmosti unikátního jména) je ještě jeden, už se to někde probíralo - docela sprostý manýr v diskuzi (ale asi i zneužitelné jinak): Někdo se naštve na druhého, tak si založí nový fiktivní účet, a nastaví si nickname stejný jako ten, co ho naštval. A pak pod jeho jménem dělá v konferencích ostudu, aby ho znemožnil. A to, že jde technicky o jiný účet, má šanci poznat jen admin. Je zbytečné nechávat volný prostor takovým praktikám.
Souhlasím. 1. pokud mi na inzerát odepíšou čtyři Jany nebo tři Marie, je celkem problém pak trefit při hodnocení správnou osobu 😅 a 2. Schválně udělat duplicitní účet k poškození osoby to je fakt vrchol... (Ne, já to fakt nebyla 🤦🏻♀️😂 ) a 3. Je blbý, že kdokoli si může kdykoli udělat další účty - jsou tu pak lidi třeba se čtyřmi profily.. Krásný den ☀️
Ondřej Beránek 123 před 5 roky
Diskusni server discord tento stejny problem resi tak, ze za jmenem je #cislo toto cislo je nemenne a jmeno si muzete menit jak chcete.