Eva*
172
před 5 roky
Zdravím, po seznámení se s beta verzí moc nadšená nejsem. Zase jen práce navíc. I tak měl člověk spoustu práce a času se zadáváním inzerátů, nafocením darů, probíráním mailů, čekáním na zájemce. Teď ještě navíc bude muset podstoupit schválení od někoho dalšího, jen aby si o věc mohl říct, pokud bude jen ve skupině. Správce skupiny budou tedy dělat lidé, co nevědí, co se svým volným časem. Spíš než zjednodušení mi to připomíná systém- Proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě. Celý koncept na mne působí, že se někdo asi dost nudil. Chápu, že se server někam potřebuje vyvíjet a růst, ale tohle mě nenadchlo, ani neoslovilo. Nebudu tu sedět a přemýšlet, do které ze skupin by bylo nejvhodnější tu kterou věc ještě dát. Je mi líto, to radši věci nabídnu jinde. Co se darovaných věcí týká, než se přidávat do dalších skupin, jen abych si mohla o něco požádat, tak radši věci oželím a i kdybych je potřebovala, budu je shánět jinde. Chápu, že pro provozovatele serveru je lukrativnější, abychom tu trávili co nejvíce času a co nejvíce klikali, ale o tomhle život není. Zachraňovat planetu budu radši jinde. Přenechávám své místo v beta testování někomu jinému, koho mít funkci učiní šťastným.