Automatické smazání archivních zpráv
Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz
Judith (autor tématu) 35 před 7 roky
Tímto bych chtěla poprosit adminy o automatické mazání zpráv v archivu. Ať je tam klidně týden prodleva, aby se dalo i po předání ještě s druhým člověkem komunikovat, ale pak ať to prosím zmizí. Stále se zvyšující červené číslo nepřečtených zpráv mě štve, už teď jsem na čísle 40
K těm starým zprávám nemá nikdo důvod se vracet, zbytečně tu budou dál viset ve virtuálním skladišti zbytečností.
K těm starým zprávám nemá nikdo důvod se vracet, zbytečně tu budou dál viset ve virtuálním skladišti zbytečností.
Admin Petr 266 před 7 roky
Mrkněte, počítadlo už by uzavřené konverzace započítávat nemělo, i kdyby v nich byly stále nepřečtené zprávy.
Michaela 105 před 7 roky
A také jsem zjistila, že lidé mohou psát na inzerát i když je rezervovaný - překvapilo mě to.
Monika Špoulová 101 před 7 roky
Pokud je věc rezervována, tak psát nejde. 

Michaela 105 před 7 roky
To jsem si také myslela....a šlo to.
Michaela 105 před 7 roky
Mohu prosím nějak zablokovat zprávu, aby mi už nemohl psát člověk, který nechci a prosím ho, aby už nepsal?
Davidova Stránka 19 před 7 roky
Bylo by možné, aby se zprávy přesouvaly do jiné složky ručně? Třeba nějaká "Odložené". Mám v poště hodně zpráv, kt¨dy jsme se nakonec třeba dohodli na nepřevzetí věci nebo věc byla převzatá a dárce inzerát nesmazal (díky čemu se asi komunikace nepřesunula do archivních).
Také souhlasím s návrhem Michaely: "zablokovat zprávu, aby mi už nemohl psát člověk, který nechci"
Také souhlasím s návrhem Michaely: "zablokovat zprávu, aby mi už nemohl psát člověk, který nechci"
Jinak - mně se vylepšení v konverzaci líbí, i když tady jsou ohlasy i jiné.
Také by se to dalo obojí vyřešit pomocí filtru, kdyby v něm místo rozbalovací nabídky byla možnost si zakřížkovat, koho vidět v konverzaci chci a koho ne.
Bolean 14 před 7 roky
Archivní zprávy rozhodně PONECHAT! Kdo nemá důvod se k nim vracet, ať je nečte, ale někdy je velmi užitečné se k nim vrátit.
mysik 118 před 7 roky
Súhlasím, že mi archívne správy pomohli ale aj tak by mi viac vyhovoval starý systém.
Judith (autor tématu) 35 před 7 roky
Děkuji adminovi za úpravu, možnost mazání zpráv bych stále ocenila, ale tak alespoň tohle zlepšení je ku prospěchu.
Maqi89 135 před 7 roky
Bohužel počítadlo uzavřené konverzace stále započítává
Pořád mi tu svítí přes 50 nepřečtených zpráv, i když jsou už v archivu. Chvíli to fungovalo, teď je to zas rozbité. Půjde to opravit?
Pořád mi tu svítí přes 50 nepřečtených zpráv, i když jsou už v archivu. Chvíli to fungovalo, teď je to zas rozbité. Půjde to opravit?
JiRiZi 32 před 7 roky
K mazání archivovaných zpráv: automatické mazání prosím ne, a s pouze týdenní prodlevou už vůbec ne...
Ale nebylo by špatné mít možnost si sám definitivně odmazat zprávy dle vlastního výběru (pomocí zaškrtávacího políčka vybrat zprávy, a ty hromadně smazat).
A (mám -li si ještě vymýšlet), ideálně ještě nechat na týden možnost smazané zprávy obnovit, než zmiznou úplně.
Ale nebylo by špatné mít možnost si sám definitivně odmazat zprávy dle vlastního výběru (pomocí zaškrtávacího políčka vybrat zprávy, a ty hromadně smazat).
A (mám -li si ještě vymýšlet), ideálně ještě nechat na týden možnost smazané zprávy obnovit, než zmiznou úplně.
(smazaný uživatel) 95 před 7 roky
je akorát nevýhoda odeslaná správa třeba obsahuje chybu atd. nemožnost editace nebo mazání atd. tak to maí jinde na forech .