Reakce na nabídku mailem

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

Maqi89 (autor tématu) 135 před 5 roky

Při vystavování nabídky je automaticky vyplněn email s tím, že zájemci budou psát na tuto adresu. To se však neděje, protože všechny zprávy jdou teď do Zpráv tady na VzO. Šlo by i nadále posílat maily? Je to pro mě rychlejší a přehlednější, protože mailová aplikace mě ihned upozorní na novou zprávu kdežto VzO ne. Jinak díky za "vylepšení", je fajn, že se VzO dál rozvíjí i přes nedostatek času a vývojářů.

Grymovi 22 před 5 roky

Taky jsem pro emaily

Ema Hrda 43 před 5 roky

Já na tom s časem moc dobře nejsem a toto je o hodně rychlejší než chodit na maily


Akela 588 před 5 roky

Emaily, protože pokud mě tam něco přijde stejně odkazuji zájemce na svůj email, kde se domlouváme. Stále mě tam visí 26 zpráv přestože tam je jen jedna, hodnocení mě stále padají do spamu, takže nejlepší to bylo před změnou.

Maqi89 (autor tématu) 135 před 5 roky

@Zdena: Také si to myslím. Oceňuji snahu autorů, ale myslím, že je tu víc malých věcí na vylepšení než zavádění této velké. Když už ale je, chtělo by to ponechat uživatelům na výběr, co chtějí používat. Myslím, že je proti pravidlům uvádět kontaktní údaje na profilu, ale takto mi nic jiného nezbývá. Bylo by dobré aspoň nechat na mém profilu zobrazit aspoň mail.

Aneta Kuncová 21 před 5 roky

Já bych taky byla pro původní systém, maily jsou pro mne přehledné, můžu si je organizovat, jak chci, tady mi svítí, že mám dvě nepřečtené zprávy a prostě je nemůžu najít. Chybí mi alespoň nějaký filtr, nebo tak... Ale nejen to, chybí mi vyhledávač podle slov... filtrace přečtených a nepřečtených, prostě myšlenka dobrá, ale bylo by na tom potřeba ještě plno úprav a myslím, že je to pro podporu zbytečná práce... A chci se taky omluvit paní, ke které jsem si měla přijít pro dětské knížky, odpověd jsem jí napsala, ale když jsem se chtěla podívat na adresu, konverzaci s ní už jsem nenašla a nevím tudíž ani jméno, jak je to možné nevím, ale nemám možnost ji jakkoliv kontaktovat, což mě mrzí...

Martina 131 před 5 roky

Mailem mohu případně poslat další doplňující foto,přes komunikaci zatím ne.

Sluníčko 53 před 5 roky

Také se přidávám s prosbou o možnost volby-já bych též zvolila původní komunikaci přes email. Např. u kytiček které rozdávám se občas objěví nějaký dotaz na pěstování po čase a zde nemá obdarovaný možnost mi napsat.

Vendula Šípová 2 před 5 roky

moc děkuji dárci Picike03 za za toaletní křeslo a vše ostatní. Tak mílé, a ochotné lidičky člověk v ve svém okolí nemám, není to jen věcný dar, ale i pohlazení po duši.

Ivi 9 před 5 roky

prosím taky o mejlové adresy. děkuji.

Věra 9 před 5 roky

Já se omlouvám, ale posílání zpráv na web "všezaodvoz" mě zlobí. Tedy místo původního a to odpověd nabízejících na e-mail. Já kolikrát ani nevím, že mi přišla odpověď a pak se na mě druhá strana zlobí, že nereaguji ( e-mail mi prostě nepřijde, tzn. někdy jo někdy ne ). Mohlo by to prosím být jako po staru? Děkuji Věra