Darovanie niekomu inému.

Diskuze » Chyby a vylepšení VšezaOdvoz

mysik (autor tématu) 118 před 6 roky

V poslednej dobe sa mi častejšie stáva, že darujem vec človeku, ktorý o vec prejavil záujem dodatočne. Navrhujem aby pri mazaní inzerátu kedy vyberám človeka, ktorému som vec darovala bola aj možnosť vybrať človeka, ktorý na inzerát nereagoval cez "Mám zájem". Potom musím inzerát iba vymazať s tým, že vec som darovala niekomu inému a vtedy nemôžem napísať hodnotenie. Ďakujeeem

Magda 23 před 6 roky

Přesně tak, zrovna řeším totéž

Admin Petr 247 před 6 roky

Děkujeme za dotaz: můžu se zeptat, jak dojde k tomu, že věc darujete někomu, kdo se vám přes Mám zájem? Jakou cestou se vám ozval? Jde o někoho, s kým jste si vyměnili kontakty v minulosti? Předem děkujeme za osvětlení, zkusíme se nad tím zamyslet

Magda 23 před 6 roky

V mém případě: uživatel zareaguje na jeden inzerát a zároveň do zprávy napíše, že by měl zájem ještě o další položku, případně mu nabídnu obdobnou věc, o kterou si nenapsal sám.

Martina 131 před 6 roky

Ano i mě se to stává,zatím jsem to řešila tak,že jsem věc připsala k inzerátu,na který se obdarovaný přihlásil.Umění říct si o pomoc je pro velice odvážné a určitě stojí za ohodnocení.

Akela 587 před 6 roky

Magda: Pokud si u mě někdo v určitém inzerátu objedná ještě něco jiného co mám v nabídce, jednoduše mu napíšu ať si odkliká co potřebuje a tím je to vyřešené. Po předání hodnotím.

mysik (autor tématu) 118 před 6 roky

@Admin Petr Presne ako bolo písané vyššie. Niekto si o niečo napíše a poprosí aj o ďalšie veci, ktoré videl v ponuke. Alebo sa mi stalo už aj to, že si niekto prišiel pre veci a pri predávaní sa spýtal či je ešte to alebo ono voľné tak sa otočím a prinesiem mu to. Tiež ich ako pani Zdena poprosím aby si o veci klikli a ja im to zarezarvujem ale nie vždy tak urobia ale ja im to aj tak samorejme vždy rada darujem. Ale stalo sa aj také, že mi napísali cez iný iný inzerát nakoľko na rezervovanú vec sa nedá reagovať (chvalabohu) a keď sa so záujemcom, ktorý to mal zarezervované nakoniec nedohodnem tak ho oslovím cez mail, ktorý mám. Ale vybrať ho ako záujemcu nemôžem lebo reagoval cez iný inzerát. No je to proste na dlhé lakte.
Ďakujem

Admin Petr 247 před 6 roky

Díky všem za vysvětlení. Nezní to neřešitelně, zařadili jsme to do plánu chystaných vylepšení Díky za tipy!