Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Inzerát je již bohužel neaktivní.

Tibetskou kefírovou houbičku

K přípravě domácího kefíru potřebujete jen houbičku, sklenici a čerstvé mléko (z kravína či automatu).... někomu chutná po 12-ti hodinách (připomíná kefír kupovaný) nebo po 24 hodinách (kyselejší a výraznější chuť). Ráda spolu s houbičkou předám i vlastní zkušenosti ;-)

Tato prastará kefírová kultura pochází z tibetských i kavkazských hor. Zde byla odedávna využívána k fermentaci mléka, které šlo uchovávat i bez ledničky. Kromě toho, že chutná výborně, také léčí a pomáhu např. při nemocech slinivky, jater, sleziny, ledvin a močových cest, rozkládá v těle cholesterol a chrání tak zdraví srdce, uzdravuje žlučník, střeva, dvanácterník a hojí vředy, dodává energii a zabraňuje únavě a skleslosti způsobené stresem, vyvíjí tzv. přírodní antibiotika a hojí záněty, působí blahodárně na trávení, pročišťuje trávicí systém, pomáhá při zácpách a nadýmání, výrazně stimuluje imunitní systém ve správné funkci...a mnoho dalšího (na internetu je k nalezení spousta informací).

Předání možné od pondělí do středy mezi cca 17-21 hodinou kousek od metra Háje v co nejbližším termínu nebo tento víkend.