Inzerát je již bohužel neaktivní.

Počítač/Notebook

Dobrý den,
hledám za odvoz/odnos (možno i staré) počítač/notebook, ne tak jako jiní lidé zde na portále, kteří následně počítač zrepasují a pak ho nabízejí na FB skupinách za nechutné peníz. Důvod tohoto inzerátu je takový, že jsem studentem VŠ co má jako koníček obecně IT. Proto bych ale jen tak počítač/notebook nehledal tady, mohl bych si koupit repas a fungovat na něm. Důvodem je to, že s největší pravděpodobností mohu počítač/notebook zničit co se týče jeho software výbavy( v plánu mám hrabat se v bootloaderu a manipulovat s OS a vzhledem k tomu, že mám obavy, že by mohlo dojít k poškození OS či samotného bootování, chci na to druhý počítač/notebook, kde budu moci tyto věci testovat) proto nechci takto zbytečně vyhodit peníze do kanálu ...

Počítač/Notebook nemusí splňovat žádné závratné požadavky, stačil by možná i běžný workstation který byl vyřazený z nějaké firmy či instituce typu škola, atd ... . Ovšem pokud mi pošlete info o stroji, budu moc rád, když budu vědět předem, zda tedy stroj neni až moc starý. Kdybyste měli třeba kontakt nebo znáte někoho ve svém okolí, kdo tyto stroje se rozhoduje likvidovat(firma, škola, atd ...) budu rád, když bychom se mohli nějak pobavit/domluvit.

Jsem ochoten si pro tento stroj přijet kdekoliv po republice, dokud nynější vláda nezruší studentské slevy na jízdné :D .

Dobré duši, která mi projeví tuto laskavost předem děkuji, samozřejmě že na revanž by se čokoláda, kafe nebo nějaká ta drobnost našla :) .


PS: Na obrázku je moje Raspberry Pi :D