Inzerát je již bohužel neaktivní.

Pompeje / Horká linka / Letní svit / V pasti

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných anglických a amerických románů různých žánrů v českém překladu.

Kniha obsahuje tyto tituly:

1) Robert Harris: Pompeje - Římská říše roku 79 n.l., velkolepý akvadukt Augusta zásobující devět měst kolem Neapolského zálivu selže a dvě stě tisíc lidí se ocitne bez vody. Mladý vodnář Marcus Attilius předpokládá, že zdroj všech potíží se nachází v blízkosti Vesuvu. Jak se však k hoře blíží, aby opravil poškozené místo, dochází mu, že tentokrát jsou v pohybu síly, které žádný člověk na světě nemůže ovlivnit.

2) Michael Connely: Horká linka - Henry Pierce, špičkový odborník v oblasti nanotechnologie, se po rozchodu se snoubenkou nastěhuje do nového bytu. Na jeho nové telefonní číslo ale začnou přicházet desítky hovorů pro jakousi Lilly. Pierce, hnaný zvídavostí vědce a bolestnými vzpomínkami z dětství, se pouští po jejich stopách a ty ho vedou do stále temnějšího světa ...

3) Luanne Riceová: Letní svit - Když náhoda svede dohromady svobodnou majitelku svatební agentury May Taylorovou s hokejovou hvězdou Martinem Cartierem, Mayina šestiletá dcerka Kay začíná věřit, že se splní její největší přání a budou žít pohromadě jako opravdová rodina. Martin si ale nese z minulosti nezahojené křivdy, proti kterým nic nezmůžou ani Mayiny kouzelné amulety.

4) Dennis Lehane: V pasti - Píše se rok 1954 a do vězeňského ústavu pro duševně choré Ashcliffe přijíždějí dva policejní vyšetřovatelé, aby vyřešili případ pacientky, které se z bedlivě střežené nemocnice podařilo uprchnout. Zdánlivě jednoduchý úkol brzy přerůstá v neproniknutelnou, temnou hru, v níž nic není tak, jak se původně jevilo.