Inzerát je již bohužel neaktivní.

COKOLIV PÁNSKÉHO/CHLAPECKÉHO (uvítá Červený kříž Praha 7)

Máte-li postradatelné obnošené kalhoty, tepláky, spodní prádlo, mikiny, ponožky, cokoliv chlapeckého a pánského ... použité jakkoliv viditelně, v méně kvalitním stavu, hlavně FUNKČNÍ bez ohledu na velikosti..

Dále upotřebí jakoukoliv (i klidně částečně využitou zbytkovou) drogerii (mýdla) či domácí potřeby jako hrnec, nádobí liché hrnky, utěrky na nádobí, úklidové hadry, kusové příbory i hliníkové liché, tašky či igelitky, pytle igelitové..

Netřeba nic hogo-fogo super kvality, jde primárně o funkčnost. Dirky či ošoupaniny vůbec nevadí, jen aby to fungovalo k účelu určenému..

V zásadě cokoliv, co byste neupotřebili a šlo by to ještě donosit, použít.

Kapacitně nestíhám vyzvedávat jednotlivosti, směřujte je prosím přímo klidně na pobočku Červeného kříže, Janovského 767, 170 00 Praha 7-Holešovice

Kontakt přesný je na jejich internetových stránkách, bohužel sem nelze uvést ani telefon na pevnou linku k nim ani nic jiného. Pošlu tedy do zprávy..

Není-li cokoliv jasné, dejte mi vědět, děkuji moc a hezké dny


Pozn. dámské věci se hodí také, ale těch není výslovně nedostatek. Ty naše dámské šatníky jsou globálně obvykle doma množstevně větší, než pánské .. a častěji vyřazujeme a také dříve vyřazujeme, než po rozpadnutí věci...
Je dost možné, že i na jiných pobočkách pánské věci uvítají, stačí se optat..
Také je těch potřebných pánů více, než dam. Bez ohledu na věk.