Inzerát je již bohužel neaktivní.

Sennheiser - vysílač + staničky

Účastnická stanička Sennheiser EK1038 – robustní přijímač byl vyvinut zvláště pro potřeby průvodců a pro bezpečné vystupování na pódiu. Moderní technologie uvnitř přijímače nabízí výrazně delší dosah a kvalitnější přenos zvuku. Obsluha zařízení je snadná a intuitivní. Tlačítko ovládání hlasitosti slouží také pro zapnutí a vypnutí přístroje. Kanály lze měnit jediným stisknutím tlačítka. Podsvícený displej zřetelně ukazuje navolený kanál. Funkce „lock“ zabraňuje nechtěné změně nastavení přijímače. Šestnáct přednastavených kanálů v rozmezí kmitočtu 830 až 866 MHz (kanál 1 až 4 v evropském pásmu ISM 863 až 865 MHz), pro 1 až 20 aktivních kanálů, podsvícený displej (svítí pouze při stisku tlačítek),
funkce „lock“ pro zamezení náhodné změny nastavení, čtyřstupňový indikátor stavu baterií, automatická redukce nadměrné hlasitosti sluchátek, blokování interferencí při přenosu, absolutně spolehlivý přenos, robustní kovový kryt, spona na opasek.

Vysílač Sennheiser SK 300 G2 bodypack – navržen pro profesionální použití a je mimořádně kompaktní. Moderní technologie uvnitř přijímače nabízí výrazně delší dosah a kvalitnější přenos zvuku.

Používá frekvenci kmitočtu 830 až 866 MHz, kterou lze využít bez licence po celé Evropě (s výjimkou Řecka).
1 440 laditelných UHF frekvencí pro příjem bez interferencí,
HDX compander pro křišťálově čistý zvuk,
absolutně spolehlivý přenos,
funkce Mute,
podsvícený displej (svítí pouze při stisku tlačítek),
funkce „lock“ pro zamezení náhodné změny nastavení,
čtyřstupňový indikátor stavu baterií,
robustní kovový kryt, s kufrem.