Prosim mate nekdo zkusenost s touto uzivatelkou.Nejsem totiz zvykla ze kdyz odeslu penize ba postovne ze se mi darujici neozve zpet mejlem ze desila balik nebo ze dosli nebo nedosli penize..Uz jsem zde o penize prisla tak at vim na cem jsem...dekuji
To už tu jednou bylo -takže dvakrát měř a jednou řež !!!
Doporučuji přečíst si hodnocení dotčené uživatelky a též celou minulou kauzu a příště se neukvapovat.Zajímalo by mne spíš,zda se minule dámy omluvily -pokud ano,tak ne veřejně.
Nyni mi dosel mejl ze balicek odesle..omluvim se az balicek dojde.. A za druhe by se mela i pani omluvit teda slecna ze nereaguje na mejli a neodesila hned...pak mame pravo si myslet ze sme okradeni...
Joo tak poslete cislo balicku kdyz ste poslala..M nic nedoslo zahada co.Nejsem dnesni objednavam uz celkem dlouho muzu rict roky .Tak ze cislo balicku ..
Jo no proto ma poslat email ze poslala a napsat tam to cislo.A kdybY byla svedomita jako ostatni od ktery h odebiram z jinych stranek tak to ma skovany do prebrani.Vzdy to tak fungovalo a ona tak dela ze me blbce.Zajimalo by me kdo ma doma tuniku a driny za me postovne 95kc.Udavte se temi penezi ..A uz staci nebo budu sprosta..