Kolonka "Pozor"
Diskuze » Přání, komentáře a otázky
Petr (autor tématu) 0 před 10 roky
Dobrý den, rad bych se zeptal, z jakeho důvodu a na či přání přibyla červená kolonka "Pozor!" ?
Dekuji
Dekuji
Lukáš Václav Effenbe 29 před 10 roky
kolonka pozor má upozornit na vadný inzerát a je tu myslím už hodně dlouho. Pokud na ni kliknou dva nebo tři uživatelé, inzerát se smaže. Často se to využívá v momentě, kdy se nabízí věci za peníze (tedy ne za odvoz) nebo v případě, že by byl nabízen závadný obsah (sexuálně, prokazatelně kradený majetek, léky a podobně). Pochopil jsem směřování dotazu správně?
kangaroo 2 před 10 roky
Zajímavé, také jsem dostal pozor k inzerátu, že daruji knihy - domnívám se, že to není nic podezřelého, akceptor byl spokojen, přesto se u inzerátu pozor objevilo...
na druhou stranu jsou tady zjevně zlodějské inzeráty, kdy se snaží nějaká lady za odvoz vymámit křesla, co stojí desetitisíce, z lidí, kteří tomu nerozumí, opravdu jen za odvoz! Fakt je, že to mohlo být na popud oné lady, jelikož jsem ji na její podvodné počínání upozornil...
na druhou stranu jsou tady zjevně zlodějské inzeráty, kdy se snaží nějaká lady za odvoz vymámit křesla, co stojí desetitisíce, z lidí, kteří tomu nerozumí, opravdu jen za odvoz! Fakt je, že to mohlo být na popud oné lady, jelikož jsem ji na její podvodné počínání upozornil...