Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Vyhledávání v diskuzi?

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

PeMalka (autor tématu) 13 před 2 měsíci

Pan Medek ma zajem o muj inzerat a posle mi kod zasilkovny. Zalozeny ucet ypetr vcera a je mi to docela podezrele, prijde mi to trosku jako bot, ale nevim. Chtela jsem si vyhledat, zda tu na nej nema nekdo nejake pozotovni ci negativni reakce, ale vyhledavani tu neni asi zadne. Slo by ho sem casem pridat? mohlo by to byt uzitecne.

... dobrý den, jste velmi laskavá ... prosím pouze originální VHS ... kód pošleme co nejdříve ... hezký den Medek ...

je to trosku zvlastni text, ale kdyz to probehne v poradku..

Věra 1 před 2 měsíci

Pán Vám napíše kód zásilkovny / to znamená, že si zaplatil dopravu/ a Vy zabalíte originální VHS a balíček podáte na pobočce zásilkovny, kde Vám po udání kódu vytisknou štítek s jeho jménem a adresou a balíček převezmou do dopravy. To je vše, nic Vám nehrozí. Jen mu dejte vědět, jestli mu balíček pošlete, aby si nezaplatil dopravu zbytečně,kdybyste balíček posílat nechtěla.

Jeho reakce je ale silne podivna, prectete si to:

... dobrý den, jste velmi ochotná a pečlivá ... jak vidno z prezentací nabízeného zboží ... a navíc zadarmo ... proto posíláme bezodkladně tuto zprávu ... jsme aktuálně v zahraničí a mohli bychom vyzvednout začátkem příštího měsíce ... mohla by i vyzvednout dříve postarší paní ... má však omezený prostor v kolečkové nákupní tašce ... tyto jsou 25x 17x 40cm ... myslíte, že by se kazety vešly do těchto rozměrů ? Ceníme si Vaši ochoty ... a pokud se tímto nebudete chtít dále zabývat ... plně toto respektujeme ... pak buď poslat až příští měsíc ... případně bychom kazety uvolnili pro další ... hezký den Medek ...

Ja mu hlavne napsala, ze mu to bloknu an tyden a on chce mesic...

Pan medek nema rozum na to, aby si domyslel, ze kazety se daji vybalit a dat volne do temer jakehokoli zavazadla? Mam pocit, ze je to bot, nemuzu si pomoci.
Dekuji vam, pani Vero, za vysvetleni. Ano, procitala jsem, ze je to bezny postup. Ale opravdu se enceka dlouho, na ty kody. Clovek se chce tech veci zbavit, co nejdrive a ne cekat buh vi jak dlouho na cloveka, co porad pise 3 tecky a asi to neni ani clovek.

Ale trosku jsme zamluvili to, zda se na toi mohou admini podivat a zkusi toto vyhledavani zaradit do vyvoje stranek.

Druha vec, zda nekdo nema zkusenost z takto vypadajicimi odpovedmi na inzerat. Ale to bych asi musela zalozit lepe znejici dotaz.

Admin Petr 266 před měsícem

@PeMalka: Děkujeme za podnět, zatím hledání v diskuzích nebylo poptáváno, čili v aktuálních plánech není. Pokud je to ale něco co by ocenili i další uživatelé, můžeme promyslet vedle jiných priorit.