Pan Muler další sběratel

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Patrik (autor tématu) 26 před 3 měsíci

4 pračky, 2 sušičky a 3 lednice a určitě to není konec.

Petr Kopecký 27 před 3 měsíci

Nějaky podrobnější info ? že by Božič novy učet

Ricky Stanicky 54 před 3 měsíci

nemam ani nepotrebuji nejsem jako Mudra.

Ricky Stanicky Filip Božič vy tu mate už po několikaty novy učet tak co furt zkoušite to že jste nemocny tu ví každy pod zamínkou že dělate charitu nasledně prodavate se svoji maminkou a že prodavate zde získane knihy na mega knihach jelikož tam pracujete si už tu mnoho uživatelu take ověřilo !!!

archipatelin 29 před 3 měsíci

jeho dalsi nick muze byt Paluba. Tento clovek se zastituje klubem deskovych her a skrze nezaslouzene sympatie ziskava veci pro svoji potrebu

Karel Mudra ja jsem mluvil s jednim clovekem ktery to tady cetl co pisete a rikal mi ze nejste normalni ze tohle sem nepatri a ja mu rekl ze jste naruseny zadny dalsi ucty nemam a nic neprodavam nikde a ja uz davno mam novou praci dobre placenou kde mam vysoce postaveny post.

Rozhodně to sem patří vy jste nemocný pod zamínkou charity na dale prodavate věci s maminkou na aukru !!!

mate to nejaky pobleteny ja netvrdim ze veci tady jsou pro charitu ale nevadi ani lidem tohle nepisu jako vy pro kamaradku samozivitelku to je uz ohrany a trapny jdete radsi sockovat na kulec a na blesak a obirat lidi na netu nic jinyho neumite nez okradat lidi a oblbovat a nakecavat nesmysli.

popleteny.

Ricky Stanicky 43 před 2 měsíci
ja pomaham druhym lidem a potrebnym jezdim po cely cr a delam charitu.
jak vysvětlite 412 tady získanych věci ? a několik nabízenych na Aukru vaší maminky ? popletený jste na štěstí už to tady ví hodně lidí

pletete tady ruzny veci dohromady a lidi si na vas stezuji ze jim drze pisete ze si vas museji blokovat ze jste gestapak a stebak to me teda pobavilo ze jste naruseny a ja jim rekl to mate pravdu je to muj soused bohuzel jeste.

MYSLÍTE TOHLE CO MI LIDI PÍŠOU ? Dobrý den, ano děkuji, už jsem toto upozornění četla dříve. Ozval se hned,ale tak neomaleně, že bych mu věci stejně nevěnovala. Nechápu, jak může tady takhle komunikovat. A 14 negativních hovoří za vše. Hezký večer
a takových zpráv chodí hodně jste nemocný nemůžete pochopit

To je vyjimka jiny si na vas stezuji ze se mate starat sam o sebe a ne o druhy kdyz sam jste problemovy a ze vase kecy je nezajimaji ze se veci chteji jen zbavit a ze jim je to jedno co si s tim kdo udela a tohle jste si urcite zase vymyslel jako vse tady jinak by jste sem dal kopii zpravy lidi vam tady rikaji stebak a gestapak takhle by jste se tady mel jmenovat.

Kdo si tady co plete věci,,,, se chtěji zbavit ??? to by je šli vyhodit chtěji aby z nich lidi měli dal radost a mohli používat a ne aby jednotlivec tu bral stovky věci pod ruznyma zamínkama a pak nasledně prodaval s maminkou na aukru !!!jste jen podvodník a chudák !!!

Dobrý den.
Toto mi poslal Petr Kopecký, jen jsem zkopíroval.
Nežádoucí, obtěžující. Znalost gramatiky téměř nulová.
Lépe nehodnotit.
Podvodník FILIP BOŽIČ !!!Ricky Stanicky ,,,
Daruji Daruji za odvoz Daruji za odvoz ZÍSKAVA STOVKY VĚCI PO ZAMÍNKOU CHARITY A PRODAVA
Takhle tu pan Karel Mudra alias Petr Kopecky otravuje lidi a tohle si o nem mysli sveho brachu mlatil a sikanoval az si kvuli nemu vzal zivot oslovuje a slovne napada lidi venku ted terorizuje matku je to jen mamanek ve 36 let je na mama hotelu a jen nici veci je to agresor dejte si na nej pozor letite vedeny neopravnene za uplatky na uradne protoze nema ani na placeni zdravotniho pojisteji je to prekupnik ktery vydelava na lidech ktery oblubuje a co tomu nerozumi ale karma je zdarma jen zavidi ze nekdo neco ma kdyz sam nic nema a mit nebude bavi se s nim jen lidi na jeho urovni takze jen primitivove a arogantni a namysleny a jeste si protireci psal v jiny diskuzi ze uz psat nebude a porad tady neco pise a jen se opakuje vlastni deti ho nechteji ani videt natoz jeho pritelkyne ta se s nim radsi ani nebavi a jako kazdy kdo ho zna o nem rika ze je psychopat sociopat schizofrenik narcis a kdo ho nezna tak jen stebak a gestapak to je uz druhy clovek co si me na nej stezuje to je moc.

Prosím stačí se podívat na jeho profil jak je hodnocen ! dal ne třeba

Hodnocení Od Komentář Reakce Inzerát
negativní věra šulcová (1)
před 6 hodinami Nejasná domluva. Nakonec nic. Stojan/věšák bílý dřevěný

Klasicky přiklad pokud Božič nema trasu aby měl desítky věci jeho zájem upadá a jeho jednaní je pak klasicke jen výmluvy
myslím že je to všem jasný je to chudák děla v Megaknihach Praha 4

negativní Petite Mia
před 2 týdny Opakované nedodržení termínu bez omluvy. Zcela nezdvořilé jednání.
Takhle ten člověk jedna
Pani si mysli ze jsem asi cele dny doma a cekam na to kdy ona bude mit cas abych tam hned jel chodim do prace od rana od vecera takze na nejaky ultimata nemam cas pokud se toho chce zbavit tak se musi prizpusobit kdyz ja nemuzu ale to ona nechtela.

Vase jednani je horsi pani cekala mesic na vas a kazdy tyden jste ji psal ze si prijedete a nic nejste si schopny sockou jet pro stojan na kytku a tohle jsou lidi problemovy jako jste vy sam lidi se kterymi tady spolupracuji se mnou nemaji a stezuji si na vase chovani a stalkig je trestny.

a mate stare info tam uz davno nepracuji a uvedeny jeden z tel uz davno taky nemam ale nevadi ale nemuzu vam rict co kde delam aby jste nezavidel a nedelal mi tam problemy ale tolik kolik si ted vydelavam jste si nikdy nevidelal a to je temer za nic nikdy jsem nemel bezpracne tolik.

budte rad ze nechodite sam venku ale s davidem diky nemu si na vas nikdo nedovoli prootze plo lidi si vas chce podat ale bez svedku je to vzdy lepsi.

Carlos12345 1 před 3 měsíci

Vy napíšete (nevidelal ) tleskám tomu kdo vás zaměstnavá jste opravdu chudák chápu že jediny co umíte je tu získavat věci

Dalsi fake ucet mate to snad neni mozny kdyby jste videl tak predtim jsem napsal vydelal takze to bylo omylem a ja delam sam na sebe mam pod sebou lidi muzu to nazvat neco jako ze mam firmu kde jsem ja sefem.

Omylem tohle napsát omylem nejde jste chudák !!! Klasicky podvodník na vše odpověd a nevinný jen jste tu získal přes 450 věci a kde je prokázáno že je i dal prodáváte na aukru vaší maminky !!!

Ricky Stanicky 54 před 2 měsíci

to se ted bavite o sobe vy vzdy na vse mate odpoved a vzdy mate pravdu jdete se radsi hrabat do popelnice to mate v rodine jste uz trapny jako.

MarkétaR 14 před 2 měsíci

Nejlepší je, dát si takové vyčůránky jako je Ricky apod. na blacklist...je to ubožák

neznate me a jste jen ovce ze verite tomu co tady nekdo pise budete dalsi nahlasena ze me urazite a lidi jako vy tady nemaji co delat takze i tady to nahlasim.

Ondřej Beránek 115 před 2 měsíci

No a kdo tedy jste ?

co je vam do toho a jinde je to napsany.