Pan B, alias....., alias .......,alias....., Ricky Stanicky

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

MarekGr (autor tématu) 2 před 2 měsíci

Již zde zase řádí, pouze upozornění.

Liliana 5 před 2 měsíci

Ano, a zase z předání došlo, po 21h už opravdu ne...jinak velmi vytížený )

Liliana 5 před 2 měsíci

oprava: ...k předání nedošlo...

Ricky Stanicky 44 před 2 měsíci

vy mate dost.

Tom859 6 před 2 měsíci

díky za info. Profil z 6.1. a 122 odebraných věcí? U mně projevil o všechny drobné věci. Už je na BL

Ricky Stanicky 44 před 2 měsíci

ja pomaham druhym lidem a potrebnym jezdim po cely cr a delam charitu.

Klára Míčková 37 před 2 měsíci

Díky za upozornění, taky mi bylo divné, že projevil zájem o všechny moje věci (totálně rozdílné povahy) najednou - spíš chce jen něco a zbytek vyhodí, ale vypadá atraktivněji, protože člověka zbaví všeho. O takové zájemce nestojím, raději nabídnu ještě jinde a počkám na někoho, kdo předměty skutečně využije.

Milan NJ 1 před 2 měsíci

Zdravím vás a děkuji za upozornění. Už je v blokaci.

(smazaný uživatel) 1 před 2 měsíci

Sběratel - Blacklist !!! Na domluvený nepřijel a ani neozval se.

Petra Petra 1 před 2 měsíci

Dobrý den, musím se pána zastat. Už dvakrát si k nám přijel pro věci a vypadá to, že opravdu se snaží aspoň drobnostmi pomáhat hlavně maminkám s dětmi.

Ricky Stanicky 44 před měsícem

temhle lidem to tady nema cenu vysvetlovat oni to nechapou a jim to proste nevysvetlite melou si svoje a mysli taky a nechteji nic slysel proste.

0077ivka 35 před 4 týdny

Takže opět pod jiným nickem. Mně dokonce kontaktovat sms večer po 21.00, že si přijede , ale nic u mně neměl. Akorád několik sms zcela zbytečných.

Ricky Stanicky 44 před 3 týdny

ja na pani nemam cislo uz davno tak nevim co tady zase zkousi ale nevadi.

JEČMÍNEK LUKÁŠ 1 před 3 týdny

(editováno adminem)

Pavel Svoboda 27 před 3 týdny

Re: JEČMÍNEK LUKÁŠ. Toto je web zabývající se darováním věcí. Pokud tedy už nebudete chtít půjčku vrátit, tak to sem patří . V opačném případě si svoji nabídku vetkněte kamsi. Přesto vám i všem ostatním dárcům a obdarovaným přeji hezký den. P.S.

(smazaný uživatel) 2 před 2 týdny

Dobrý den mam tu pro vás pár odpovědi na váše otazky kde končí věci darovane Ricky Stanickymu / Filip Božič ano správna odpověd je že prodava na Aukru se svojí povedenou maminkou ted tu ma inzerat že daruje kola odražedla ktere tu před delším časem od vas dostal nejsou někomu povědoma ?

(smazaný uživatel) 2 před 2 týdny

Inzerat ma protože to na aukru nikdo nechtěl je to snadno dohledatelne v histrii aukci i tenhle jeho inzerat jako konvolut kol

Ricky Stanicky 44 před 2 týdny

tohle neni pravda a proto uz tento pan ma smazany inzerat on tohle dela ze tady sockuje a preprodava to na aukru a na marketplace a na sbazaru a na bazosi nechodi do prace a oblbuje lidi aby neco levne koupil a draze prodal a tady sproste zneuziva lidi ze jim pise ze to ma pro kamaradku samozivitelku je to schizofrenik a psychopat a sociopat a narcis nic vic.

Ricky Stanicky 44 před 2 týdny

ten pan to v hlave nema v poradku jen zavidi ze ja muzu delat charitu a ze mam penize a majetek ale to on nepochopi ze jsem si na to vydelal v praci.

(smazaný uživatel) 1 před 2 týdny

Pane Božič jak vysvětlite tohle ? prosím všechny aby zkopirovali odkaz a nasledně se mohli i podivat na veškere aukce

https://aukro.cz/konvolut-kolobezek-odrazedel-a-kolo-7079822695

Patrik 26 před 2 týdny

Např.taška pro psa kterou převzal před 5 dny od IrenyK tak tu tam má také na prodej. https://aukro.cz/cestovni-taska-pro-psa-7082992365, neskutečné.

Ricky Stanicky 44 před týdnem

tohle ale mam z vyklizecek ale nevadi pan dela chytreho kdyby se radsi staal o deti a chodil do prace a nebydlel u matky ktery nic neplati dela jen dluhy a necha si od doktora psat ze je nemocny aby ohl bejt na urade protoze je to socka ktera nema ani na zdravotku tak okrada stat jako lidi od kterych dostava veci nebo koupi pod cenou a draze to preprodava.

pane patriku ta taska se neprodala ale nevadi a je poskozena to mi to ukacko reklo az osobne a ja lidem poskozeny veci nedavam starejte se radsi sam o sebe nebo se chytnete za ruku s tim co mu uz zase zrusili ucet.

dnes treba jednomu panovi co je tady a obcas mi dava veci tak mu privezu dvere pojedu pres celou prahu a nic z toho nemam to vy ostatni neznate.

PROSIM ADMINISTRATORA O SMAZANI TEHLE DISKUZE SEM TO NEPATRI.

pane patriku a nejste ani schopny tady dat ten odkaz aby to lidi videli.

takovy lidi jako vy tady nemaji co delat a udavace a bonzaky vsichni nesnasi.

a jinak ten co tady ze sebe dela chytreho nema ani ridicak jak je neschopny a vymlouva se na to ze na jedno oko blbe vidi pritom mu doktor rekl ze ho mit muze a meni porad cisla a nici doma veci a sikanuje matku a pritelkyni a neumi se ani starat o deti a napadal porad bratra domaci ho nesnasi jednou skonci v parku s bezdaky za kteryma chodi je to schizofrenik a psychopat a sociopat a narcis byvali alkac a fetka pan Mudra.

neopravnene prisel z dedictvi k penezum ktery rozfofroval za dluhy a gemblerstvi alkohol a fety.

on jen zavidi ze ja mam vse a on nema nic ani nikoho protoze kdo by se bavil s arogantnim a namyslenym clovekem a charita mu nic nerika je jen sam pro sebe a je na penize nespolehlivy podrazacky schvalnostivy problemovy porad byla v dome kvuli nemu policie a venku oslovoval lidi a napadal je to uz znama firma diky nemu jsou v dome porad zlodejove.

Prosim adminy at tohle tady uz smazou je to tady dlouho a k nicemu.

a aby toho nebylo malo tak lidi okrada nejen me a drive kradl i s kumpany v albertech vsechni sekuritaci uz je znaji a hlidaji je tak uz maji smulu ted.

a jeste drze tahal lidi do sklepa a na pudu aby tam spali a v noci doma poustel hudbu na hlas na cely vnitroblok radoby pan podnikatel problemovy.

Petr Kopecký 21 před týdnem

Bro tady bude jeho fotka a dodavky a uta Golf 4 aby jste veděli s kým mate tu čest není normalní aby brál od vás stovky věci a veséle prodaval na aukro koukněte se do historii aukci kde je vše prokazatelne on brzo bude sedět i jeho otec je v celostatním hledání

https://aukro.cz/uzivatel/IsisIstar prosím koukejte jeho maminka prodava vaše věci proto ma prodáno už přeš 6587 věci tohle je snad už pomalu do televize !!!!

Pozor podívejte se na totožnou tašku kterou získal zde a prodaval na aukru tak jako dalších stovky věcí

https://vsezaodvoz.cz/inzerat/396798/daruju-za-odvoz-prepravni-tasku-pro-psy

https://aukro.cz/cestovni-taska-pro-psa-7082992365 potvrzení jak lže zadna vyklízečka

Pan se jmenuje Karel Mudra a vydava se tady za Petra Kopeckyho davno uz tohle auto nemam nevim co tady porad zkousi ja auta stridam ja na to mam ne jako on a jeho kamos je uz na Pankraci pan Tomas Kulis a on tam skonci brzo tady sleduje ho púolicie a ma napichnuty tel nasel na netu jednu vec kterou tady uz zminoval pan Patrik je to ubozak a socka.

Pozor další věc kterou tady získal a prodaval na aukru kde rovnou fotil v dodavce

https://vsezaodvoz.cz/inzerat/394805/lednice-s-mrazakem-zanussi

https://aukro.cz/lednice-s-mrazakem-zn-zanussi-7081154935

Na obou lednicích je totožně prasknuty šuplík není třeba víc dukazu !!!!

Pan je podvodnik lhar pohadkar agresor slibotechna netaho nemakacenko manipulator umi jen lidi urazet ponizovat hrat hry ma kradenou kolobezku a tel plati alimenty na dve deti smesnych 6.000kc tohle kazdy plati na jedno leta mel bezdaka v pokoji ktery za nej platil najem a pak ho dal k matce kazdy kdo ho zna si o nem mysli svoje a stydi se za nej ze ma nechutny a smradlavy byt a zboural chatu a nechal bordel na pozemku vypada to tam jako v getu nebo po skvoterech ktera tam byla nelegalne sam dela obcas pro znameho pridavace na stavbach na cerno a pripisuje si hodiny jezdi na blesak a do levnych potravin napada bezduvodne lidi kolem sebe ale dovoli si jen na slabsi nebo na zeny takovy je to frajer nebo si tady neco domluvy a pani ceka mesic a on ji pise kazdy tyden ze si prijede a nic a to same dela na nevyhazujto bere si veci z reuse pointu na ktery nema narok a pak neni ani schopny tam jit.

jinak ze se lednice prodala neznamena ze byla predana to se muzete podivat do komentaru ze se tak nestalo a ja ji pak dal znamemu nevim co ten pan tady zkousi porad a to kolik se tam uz prodalo veci a nic z toho nebylo z netu ale z vyklizecek nejen z cr ale i z reichu sam to vi a vas tady jen oblbuje neni schopny po letech jit ani zaplatit dluh co ma u zubare a ten je za rohem od jeho domu to uz o necem vypovida jako jeho chovani a jednani tento clovek je pod moji uroven a nesaha mi ani po kotniky.

tvrdi o sobe ze je sberatel a pritom je to jen prekupnik a to co nemuze prodat tak si necha a mysli si ze to ma nejakou cenu co cekat od cloveka ktery chodil na zvlastni skolu kdyz chodil do prace tak ho hned vyhodili za to ze tam nechodil a okradl jednu agenturu o penize ktera mu je ztrhla za to z neprisel a jednou kvuli tomu dal i vypoved a pro kazdyho dela jen za penize ale kdyz delate pro nej tak vam nic neda a nechce delat za minimalni mzdu.

ja delam charitu nejen ze lidem pomaham v cele cr ze jim vozim veci a davam jim penize a vozim je a delam pro ne co potrebuji ale taky jsem delal pro jednu agenturu mesic zadarmo to on by ani jedno nedelal.

vcera jsem pomohl jednomu invallidovi odnest do sklepa mycku a den predtim pan zapomel klice od auta ve dverich tak jsem mu je sel dat.

muze to tady uz nekdo konecne smazat a tomu cloveku zrusit ucet.

Prosím je zřejmě že pan Filip Božič je velmi nemocný naopak to sdílejte všude kde se da to nejsou nahody škemra po celým internetu a vše prodavají na aukru jeho povedena maminka není normalní prodat takovy věci a zamínka charita víme vždy jak to je !! je to PODVODNÍK !!!

Patrik 26 před týdnem

Pane Kopecký mám pocit, že to co píše o vás píše vlastně o sobě. Už jen to, že se tu vydával za advokáta. Uráží zde lidi a sám si do úst nevidí. A všichni ostatní raději strčí hlavu do písku, co dodat.

Souhlasím ten člověk je uplně mimo už dle vyjadřovaní advokáta by měl spíš hledat tohle je až do televize je neskutečne zneužívat dobro dárcu a obohacovat se tím jak ten člověk musí bejt zoufalý !!!

Pane patriku pisete tady nesmysli jako pan Karel Mudra co se tu ted vydava za pana Petra kopeckeho vy me neznate a verite nemocnemu cloveku co okrada matku o penize a o veci ktere zastavuje a nechava propadnout v bazarech a ja ze za advokata nevydaval j tohle delat nemusim mam sveho znameho ktery me bude zastupovat az vy pujdete k soudu protoze na oba dva je podane trestni oznameni a na ty dve pani jako je Akela a 0077ivka akorat na neho je jich vic za oblizeni na zdravi a kradeze nejen za ty pomluvy jako vy tady ostatni prekupnik ktery okrada lidi oblbuje je ze to neni zlato pritom je ma kradeny veci a jeho majetek jsou jen tasky s oblecenim on tady mluvi o sobe vydava se za to ze to ma pro kamaradku samozivitelku jak ubohe neumi ani syna naucit mluvit ve 3 letech to je ostuda kazdy dite umi uz od 2 let jako ja ani nechce vyhledat odbornou pomoc chudak dite to nikam nedotahne jako on.

Petr Kopecký 21 před 7 dny

Filip Božič pátrne že ten člověk je opravdu velmi nemocný bude se ještě divit co bude muset vysvětlovat ! na patřicných místech jeho argumenty nejsou na mistě tak se vyjadřuje k tomu že je to podvodník a píše z cestné nesmysly myslím že odkazy k te obdarovane věci prodaval je víc než dost

Edit: zjištěno ze Filip Božič ma zakaz na Re-use v Praha 4 Michle kde zkoušel věci i odkupovat a v minulosti stovky věcí získal pravuje v mega knihách kde se svojí maminkou beztrestně knížky prodávají a vybíra též i knihobudky po Praze vše se eviduje Policie to ma v hledáčku takovím lidem nema cenu nic vysvětlovat ukáže čas a spravedlnost !!!

Filip Božič píše opravdu z cesty pokud někdo něco koupí jak o někom píše a pak si proda dal se ziskem je normalní obchod ! alke pokud se někdo vydava za charitu je trestný čin a za to je i odněti svobody Filip Božič si něuvědomuje jak je to zavažna věc ale brzo pozna hezkou Neděli

Ricky Stanicky 44 před 7 dny

Pan Karel Mudra je u policie znama firma a brzo bude na netu a v tv jako jeho znama ucetni co okradla plno lidi o hodne veci ja na vse mam dukazy a svedky a nejsem jediny co na nej podal tresny oznameni a plno lidi si ho chce podat a on se ted skryva je to srab ani stara ho nechce skoda ze ho neudala za to ublizeni na zdravi a znasilneni a neni zivnostnik ani neplati dane jako kazdy normalni podnikatel ktery prodava veci bere si veci u popelnic a pak je dava nejen stary ale na net ja knihobudky nevybiram na to jsou tady jiny ani nevim kde jsou ja narozdil od nej penize mam a mam kontakty takze vzdy jsou soud vyhral a vyhraju nikdo ho nechce jen ta bachyne kterou ma ani na privatu uz nemaji zajem kdyz jim tam daval jen olivove oleje a nejaky drobny socka.

Je vidět že v tom musí bejt nějaky narkotika jinak si to nedokažu vysvětlit
jelikož jednam ze všema serverema poskytujici možnost darovat věci
pane Božič budete mít co vysvětlovat to si pamatujte

ja nikam zakaz nemam a nikde jsem si nic neodkupoval narozdil od nej ktery ukradl nekolik barovych zidli na Praze 5 na sbernem dvore.

s vama by se nikdo nebavil jste zakomplexovany jako pan patrik a potrebujete si jen honit to svoje male ego a postaram se o to aby jste uz brzo byl bud na pankraci nebo v bohnicich kam patrite uz davno a kazdy kdo vam zna tak rika ze nepijete a nefetujete jen kvuli tomu aby jste nechcipnul jako vas bratr ze vam to rekl lekar to je jediny duvod smutny.

Pane Božič píšete absoltuně mimo tema ani nemate jak obhajit ze prodavate věci zde získane pod zamínkou charity čí vyvratit ale tu možnost dostanete takový lidi jako jste vy spravedlnost dostihne o to se nebojte !!!

Zjištěno že jste měl soud když jste prodaval kradene kolo myslím že si každy už usudek uděla sám je velmi jednoduche o vas zjistit spousta věci

lidi co me znaji tak vedi ze tady lidi pisou nesmysli tak to ignoruji a dlouhodobe se mnou spolupracuji jinak me znaji vsechny nadace kterym pomaham nejen charity a neziskovky to tenhle clovek nezna to same delat stehovani a nebrat si za to penize sam se tomu vzdy divil.

je videt jaky jste primitiv ja zadny kradeny kolo neoprodaval ale nevadi nejsem vy abych pres starou prodaval kradenou kolobezku a pouzival kradeny tel to muzete jen vy a ja jich mel vic nemate aktualni info smeju se.

Pane Božič vy jste opravdový psychopat na PČR to vědi i vy to ví te brzo budete mít možnost jím opětovně vysvětlit píšu si právě s lidma ktery vás znají a s lidma od kterych jste bral nespočet věci a to že pracujete v megaknihach kde prodavate věci pod zamínkou získane charity budete překvapen hezký den tím končím ( pan je moc labilní )

tam nepracuji uz davno ale nevadi porad to zkousite ale nechytate se ani s italem jste nemluvil jak jste zase tvrdil jdete radsi si koupit neco v akci a lezt do zadku pani domaci a uklizet domy na nic vic nemate a to mate akorat na alimenty a tam se prodavaji jen knihy ktery mi vozi znamy z moravy a policie sleduje vas nejen na netu ale i venku a odposlouchava vam tel.

Prosím vás lidi co ten člověk asi muže brát za prášky už tu nebudu psát ale mam dost podkladu na policii tím vám i ostatním děkuji za spolupraci

dejte si pozor pan prodava kradeny kozy ze skoly z Prahy 6 Stresovic jednu uz prodal chudak ten koho bude policie kontaktovat a druhou jeste nabizi byla si to tady fotit jen cekaji az to skola nahlasi ma tam znameho ktery to asi umi zakamuflovat ze zatim na to nikdo neprisel.

ja nic neberu nejsem jako on kdyby jste videli co vse doma ma za leky leze mu to na mozek jako ty fety a alkohol z minulosti se na nem podepsali nejen fyzicky ale i psychicky dejte si na pana pozor neumi se ovladat a je nevyspytatelny sam byl u soudu ze s kamosi ukradli cizinci tel.

Kdo ví? 2 před 6 dny

Dobrý den pane Božiči. Založil jsem si kvůli této diskusi jiný profil ( již jsme spolu měli co do činění ), protože nepotřebuji být od vás zase osočován. Jen mě udivuje , kde berete všechny ty informace co tady plácáte. Já když někomu něco dávám nebo něco ud někoho dostanu, tak znám akorát co mu mám dát nebo co dostanu, adresu a někdy telefon. Následně , při osobním setkání, i vizáž protistrany a to je vše co potřebuji a víc mě taky nezajímá. Důležité je, že jsem věc předal nebo obdržel. To, co tady někteří uživatelé uvádějí a to podezřelá shoda věcí, které jste dostal a které jsou v nabídce na účtu Isislstar mohu doplnit taky například o toto: https://vsezaodvoz.cz/inzerat/395884/satni-skrin-ikea-vuku a https://aukro.cz/satni-skrin-textilni-ikea-vuku-7082992989. Že by náhoda? Tak zase někdy na neshledanou.

Ricky Stanicky 44 před 5 dny

Dobry den
to ze se to nabizelo je jedna vec ale vidite ze to nikdo nechtel ani za odvoz tak jako pani tak ani me nevyhovuje tak jsem to dal znamym za prahou radsi si vsichni starejte o sebe a ne o druhy s panem Mudrou alias Kopeckym se znam leta bohuzel je to pribuzny a soused a mame spolecny znamy a pratele jeho znama pro kterou i pracoval a prisel o veci je pani Chmelarova uceti minuly rok obzalovana za zproneveru penez ale diky kontaktum a penezum a tomu co vse na ruzny lidi vi dlouho zavrena nebyla sebrali ji majetek byla na netu i v tv a dostala 10 let a ve finale urcite dostane jen podminku na 5 let aby vysoce postaveny lidi nemeli problemy kdyby zacala mluvit a vytahla na ne tu spinu co ma.

Petr Kopecký 21 před 5 dny

Ten člověk by se měl jít lečit píše absolutně z cesty , trpí nejspiš nějakyma bludama styl jeho psání šílený sám se tu aspon příznáva jaky je to podvodník !!! jeho jmeno a styl podvodu je potřeba šířit celým internetem velmi narušeny člověk ! jeho obhajoba že píše o cizích lidech (pokud existuji ) je zcela bez předmětna jednoduchý člověk !

Kdo ví? 2 před 5 dny

Opět dobrý den. My se právě o sebe staráme a při tom varujeme ostatní.
Každý dárce má právo výběru komu co dá a pokud se rozhodne pro někoho jiného než zrovna pro vás, tak se dočká akorát osočování, vyhrožování a podobných nechutností. Tak aby věděli. No a to, že o někom něco víte vám nedává právo takové informace ventilovat veřejně. Dost se divím, že si vás, pane Filipe, ještě někdo nepodal ohledně GDPR nebo na vás nepodal nějaké oznámení pro pomluvu. Protože tolik špíny, co tu kydáte snad ani nemůže být pravda. Přesto přeji všem slušným lidem hezký den.

Volf 5 před 5 dny

Mozna jde dokonce o jineho uzivatele? Napada me napriklad:
>> "Vicky Pollárdová"

Diky vsem za info

archipatelin 29 před 4 dny

A nemůže to být ten člověk, který na darovacích webech poptává knížky do osadní knihovny? Jestli dělá s knihama, tak by si z toho mohl udělat bysnys.
Vždycky jsem měl tušení, že je to nějaká levárna.

kimili 1 před 4 dny

Přidávám se. Že jsem mu odmítla věc dát, tak mi napsal, že mě nahlásí a že mu to mám dát, když to nikdo nechce a jeho vyjadřování celkově není příliš přívětivé.

Ricky Stanicky 44 před 3 dny

Petr Kopecky je Karel Mudra a bude ted stihany za prodej kradenych koz ze skoly z Prahy 6 Stresovic.

pane Patriku ktery se ted tady jmenujete kdo vi tak pan Petr Kopecky alias Karel Mudra si zacal a z jeho strany to jsou pomluvy bez dukazu vymysleny.

ja nic nepoptavam a za nikoho se nevydavam tohle je smysleny jmeno a prijmeni z americkeho filmu kde si to jako deti vymysleli virtualniho kamose a pouzivali ho i v dospelosti a pani ja si nic nevynucoval tak nevymyslejte si.

Petr Kopecký 21 před 3 dny

Opětovně nabízene věci zde získane

https://aukro.cz/monitor-amilo-22-7084113047

zde prodavano jako spousta dalších věci ktere jiste poznate i z jinych webu

https://vsezaodvoz.cz/inzerat/396049/2x-pc-s-monitorem-kabely

ze vsech vecich za celou tu dobu jsem tam nabizel jen tri veci stejne se to zase neproda a zase to nekomu dam pan to porad zkousi jiny veci nejsou z netu.