Haló, admine, jste tam někde???

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Šárka (autor tématu) 0 před 4 roky

Hezký den všem. Včera večer se tento milý server rozhodl, že mne nepustí na můj vlastní profil. Tvrdí, že zadávám špatné heslo. Když požádám o jeho změnu, tvrdí, že nejsem přihlášena pod e-mailovou adresou (na kterou mi ale stíle chodí aktuální zprávy, které neotevřu , a hodnocení, která přečtu, ale nemohu na ně reagovat. Adminovi Petru Lamačovi (alespoň takové jméno uvádí na svém FB profilu) jsem napsala pět zpráv na čtyři různé adresy. Přišlo mi jedině toto:
"Mailer Daemon
Nedoručitelná zpráva / Undelivered Mail Returned to Sender
Vaše zpráva pro ze dne 16.05.2020 nemohla být doručena.
Zpráva je přiložena."
Neznáte někdo nějaké kouzlo, kterým by se admin dal přivolat? Děkuji..

Admin Petr 247 před 4 roky

Šárko mrkněte prosím do emailu. Zatím to není vyřešeno, ale pracuje se na tom. K nedoručeným emailům: 2 emaily nám přišly, 2 zřejmě ne. Ideálně tedy prosím v odpovědi co jsem vám poslal do mailu přidejte tu přiloženou zprávu nebo aspoň printscreen té přiložené zprávy co se vám vrátila, zkusíme zjistit čím to je). Moc díky za spolupráci.

Šárka 7 před 4 roky

Hallelujah!! Děkuji za noční práci, Petře administrátore!! Přes zprávu v mailu se mi podařilo nastavit nové heslo, což předtím server vytrvale odmítal. Holt poslouchá jen Vás.. Mám radost, že konečně mohu poděkovat a poslat hezké hodnocení těm, kterým to dlužím. Ještě jednou Vám děkuji a přeji hezký zbytek týdne..

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Admin asi sel z hospody https://vsezaodvoz.cz/profil/99913/jaroslav-kalenda treba porad neopravili a to tu je uz nejakou chvili.

Admin Petr 247 před 4 roky

@Šárka no sláva
@trololol díky za stylové upozornění Mělo by už být taky vyřešeno, Jaroslav informován.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Dejte mi Admina ja to udelam!