Dobrý den Zdenko, tato paní mi v minulosti nikdy na mé zprávy a zájem o ně neodpověděla. Takové lidi si napíšu do kolonky "nereagují, neodpovídají, nebo jsou arogantní" a už jim nepíšu i kdyby nabízeli to, co potřebuji. Nedávno jsem to ale porušila, protože paní nabízela stolní lampičku, která je velmi krásná designově, tak jsem si řekla, že to zkusím jí napsat. Předem jsem počítala s tím, že to nevyjde. Komunikace byla taková, že mi na moji zprávu odpovídala vždy pozdě večer, ale omluvila se, že byla v práci a nemohla na internet, což chápu. Byly jsme domluveny na předání - místo, ale nebyl domluvený čas a já jsem vůbec nevěděla jak to dopadne. Nakonec jsem jí napsala asi po 2 dnech, že mám možnost převzetí už jen dnes odpoledne, nebo zítra a pak odjíždím pryč z Prahy a vrátím se až po víkendu. Napsala mi, abych jí napsala SMS a poslala mi své telefonní číslo. Potom jsme si dohodly přesný termín setkání i převzetí, které proběhlo opravdu přesně na čas. Takže po zdlouhavé komunikaci nakonec všechno dobře dopadlo. Jedna perlička nakonec - v minulosti jsem měla velký zájem o autobiografickou knihu o Ivanu Trojanovi, kterou nabízela. Neodpověděla, a pak byl inzerát neaktivní, ale nikdo tuto knihu nedostal. Asi po měsíci byla přesně tato kniha u nás na vlakovém nádraží v knihobudce k dispozici zdarma a téměř nová.
Přeji vám krásný den. Jana