Jaký to má smysl ???

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

(smazaný uživatel) (autor tématu) 78 před 4 roky

Dobrý den.
Mám otázku pro všechny kteří se s tím už setkali. Určití jedinci inzerují v nabídkách různé věci, Vy je oslovíte a ticho, žádná odezva, tak si říkáte, aha, paní - pán čeká na odezvu od prvního zájemce ( chápu, někdy opravdu nejde odpovídat všem). Uplyne den, dva... věc o kterou jste projevili zájem je neustále bez rezervace, tak zkusíte projevit zájem podruhé a buď opět žádná odezva (přitom nabídka zůstává aktivní) anebo se Vám dostane odpovědi, že věc už není,ale přitom zjistíte, že nebyla nikomu předána. Už jsem se s tím párkrát setkala a mozek mi to nebere😇. Oč tu běží? Toť otázka... ???

Anna Strnadová 1 před 4 roky

Taky nechápu. Slušnost je odpovědět v jakémkoli případě.

Jana 71 před 4 roky

Dobrý večer, ano, je to tady běžné. Pokud inzerát je už neaktivní, tak buď si dárce darování rozmyslel, nebo věc daroval, ale neudělil hodnocení. V obou případech inzerát smazal a pak z toho vychází, že věc nebyla darována nikomu. Před časem jsem to tady psala, že by mi měl alespoň odpovědět, že věc někomu slíbil a také, že já odpovídám všem. Mnoho lidí se mnou souhlasilo a 2 lidé mne kritizovali, že nemají čas odpovídat a že to mohou dělat jen ti, kteří jsou stále u pc. Tak jsem jim odpověděla, že mne opravdu překvapuje, že na odpovědi není čas, ale na psaní příspěvků v diskuzi ano i když to zabere mnohem více času. Zlobili se na mně Přeji vám hezký večer. Jana

Zdenka 22 před 4 roky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s Kat Bond? Sleduji ji dost dlouho, protože nabízí velice kvalitní věci. Nyní např. Nevhodný dárek, úplně nový parfém Lancome, Nová kniha, Nová menší kabelka Kenzo a další. Protože jsem její nabídky zaznamenala vždy dost pozdě, nereagovala jsem na ně. Usoudila jsem, že nemám šanci. Ale před časem to vypadalo, že by to mohlo vyjít, tak jsem projevila zájem. Dostala jsem odpověď, že věc mi předá příští den dopoledne (místo předání bylo uvedeno v inzerátu). Na moji žádost ohledně přesného času nereagovala a další den jsem zjistila, že inzerát již není aktivní, přičemž věc nebyla nikomu předána. Ze statistiky vyplývá, že paní celkem inzerovala 526 věcí a darovala 40. Na mě to dělá dojem, že většinu věcí vůbec nemíní darovat a jen se baví obrovským zájmem o ně. Nebo se mýlím?

Jana 71 před 4 roky

Dobrý den Zdenko, tato paní mi v minulosti nikdy na mé zprávy a zájem o ně neodpověděla. Takové lidi si napíšu do kolonky "nereagují, neodpovídají, nebo jsou arogantní" a už jim nepíšu i kdyby nabízeli to, co potřebuji. Nedávno jsem to ale porušila, protože paní nabízela stolní lampičku, která je velmi krásná designově, tak jsem si řekla, že to zkusím jí napsat. Předem jsem počítala s tím, že to nevyjde. Komunikace byla taková, že mi na moji zprávu odpovídala vždy pozdě večer, ale omluvila se, že byla v práci a nemohla na internet, což chápu. Byly jsme domluveny na předání - místo, ale nebyl domluvený čas a já jsem vůbec nevěděla jak to dopadne. Nakonec jsem jí napsala asi po 2 dnech, že mám možnost převzetí už jen dnes odpoledne, nebo zítra a pak odjíždím pryč z Prahy a vrátím se až po víkendu. Napsala mi, abych jí napsala SMS a poslala mi své telefonní číslo. Potom jsme si dohodly přesný termín setkání i převzetí, které proběhlo opravdu přesně na čas. Takže po zdlouhavé komunikaci nakonec všechno dobře dopadlo. Jedna perlička nakonec - v minulosti jsem měla velký zájem o autobiografickou knihu o Ivanu Trojanovi, kterou nabízela. Neodpověděla, a pak byl inzerát neaktivní, ale nikdo tuto knihu nedostal. Asi po měsíci byla přesně tato kniha u nás na vlakovém nádraží v knihobudce k dispozici zdarma a téměř nová. Přeji vám krásný den. Jana

Daviid 1 před 4 roky

Dobry den, s Kat Bond jsme byli domluveni na predani kytky, prisel sem na adresu a napsal sem ji SMS jak sme byli domluveni, cekal sem tam 20 minut a pani mne odignorovala. Nemohl sem ji napsat spatnou recenzi protoze mi neudelala rezervaci.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 78 před 4 roky

Dobrý den všem. Mám zkušenost, že nereaguje, kontaktovala jsem ji dvakrát, poprvé na svíčku kterou nabízela, týden bez odpovědi,pote se inzerát objevil znovu, reagovala jsem, že už před týdnem jsem jí psala. Na to přišla odpověď, jestli můžu hned. Odmítla jsem a jak tak čtu příspěvek od Daviid asi jsem udělala dobře. A teď najednou se na stránkách objevil (před 2hodinami) opět inzerát na kabelku od Kat Bond. Slečna se evidentně baví, no budiž jí to přáno . Blac list je taky dobrá věc

(smazaný uživatel) (autor tématu) 78 před 4 roky

Daviid - Pokud jde o tu kytku v květináči, tak ji má stále v nabídce

michal šindelář 11 před 4 roky

Já bych nehledal zlý úmysl nebo škodolibost tam, kde jako vysvětlení stačí lenost

Co je nejpohodlnější? Vyvěsit inzerát, odpovědět pár lidem, dát věc prvnímu člověku který si přijde a na všechno a všechny ostatní se vybodnout. Inzerát časem expiruje a ostatním zájemcům ať třeba prdne cévka, ne? Zároveň se tím vysvětluje nepoměr mezi inzerovanými a darovanými věcmi. Jiné řešení než blacklist mě nenapadá, ale bohužel to pokaždé musí být vykoupeno protivnou zkušeností.

(smazaný uživatel) (autor tématu) 78 před 4 roky

Dobrý večer Michale, nejsem si jistá, jinak by se objevilo komu byl předmět darován, alespoň že strany nového majitele....ale to je v tento moment už jedno . Žádná cévka, jen pousmání, ať už je tam důvod jakýkoliv. V jednom s Vámi 100% souhlasím a to s tou protivnou zkušeností.

Zdenka 22 před 4 roky

Dobrý večer pane Michale, jsem přesvědčená, že o lenost nebo pohodlnost se u Kat Bond nejedná. Drtivá většina jejích inzerátů je po pár dnech neaktivní, tj. ukončí sama inzerci - smaže je. Pouze minimum věcí předá, a v tom případě převzetí věcí hodnotí. Nezaznamenala jsem, že by někdy došlo k expiraci inzerátu. Jak jak jsem uvedla, sleduji ji dost dlouho. Nabízí většinou nové, a to velmi kvalitní věci a počet zobrazení inzerátu je vysoký, což znamená velký zájem o věci. Nejprve jsem jsem si jí vážila jako člověka, který chce rozdávat radost. Teď si to nemyslím. Ale vysvětlení od ní se zřejmě nedočkáme.

Jana 71 před 4 roky

Dobrý den Zdenko, myslím si, že vysvětlení od ní určitě ne, protože téma je nazváno "Jaký to má smysl???". Pokud ji toto téma nezajímá, tak třeba ani nemá tušeni, že si zde v diskuzi účastníci sdělují zkušenosti týkající se mimo jiné i o její osobě. Možná si tady ještě někdo vzpomene na téma založené paní Michaelou "uživatelka Kroupová". Její jméno bylo do očí bijící hned po otevření VzO a také tam lidé reagovali a paní Kroupová se bránila, protože věděla, že se o ní lidé baví. Krásný den vám přeji

(smazaný uživatel) (autor tématu) 78 před 4 roky

Dobrý den Jano. Téma bylo myšleno všeobecně, proto ten název . Jen mne zajímalo, proč tímto způsobem někteří jednají ( např.jestli jim jde o připisování bodů apod.) Jinak na přímí dotaz, který tady byl položen, který se týkal dotyčné slečny tady byly dány přímé odpovědi, nic víc, nic míň. Nikomu neni bráněno, aby založil nové jmenovité téma Pokud možno všem klidný den.

Jana 71 před 4 roky

Dobrý den Marcelo, ano já vím a rozumím tomu. Jen jsem napsala, že o tom vlastně vůbec nemusí vědět. Jinak z diskuze vím, že vy sama si vážíte Ivanky Jankovičové a z toho mám radost, protože to máme společné. Jana

Radka Vlčková 3 před 4 roky

Taky bych se přidala jsem tu nová a jak píše Marcelka Kohoutkova mám úplně stejnou zkušenost a nic tu nechápu a dost mě to odrazuje.Jistý pan P. tu neco nabizi poté co skonci rezervace a je aktivní což se stalo dvakrat.Já jsem pěkně poprosila,že mám zajem a dotyčný absolutně ani jednou neodpověděl.Opravdu to nechápu,že je problém napsat cokoliv že zboží mi třeba nechce dát nebo,že předá nekomu jinému.Dost mě to mrzi pac jsme opravdu měli velký zájem

Lenka Veverkova 1 před 4 roky

Víte kolik lidí odpovídá? Kdyby měl odepisovat inzerent každému nic jiného by nedělat tak nějak každý předpokládá pochopení pokud je rezervace zboží je zadané.

Radka Vlčková 3 před 4 roky

Tak znovu zboží je aktivni v nabidce.Rezervovaný bylo dvakrát a poté je ZNOVU AKTIVNÍ

Patrik 21 před 4 roky

Možnosti: buď není darované a nebo darované je a dárce se neobtěžuje věc zrušit a nechá jí vyšumět do měsíce, kdy se sama smaže. V každém případě je vhodná odpověď jak to je.

Patrik 21 před 4 roky

Ještě jedna rada, nabídku si dejte srdíčkem do oblíbených a tam uvidíte co se bude dít.

Radka Vlčková 3 před 4 roky

Moc děkuji za příjemnou radu

Patrik 21 před 4 roky

Není zač