Komunikace s nabízejícím

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Kateřina Zídková (autor tématu) 1 před 4 roky

Dobrý den, je možné napsat zprávu nabízejícímu k inzerátu, u kterého je již rezervace? Nepřišla jsem na to jak. Můžete mi, prosím, poradit? Chtěla bych napsat paní, že mám zájem o jí nabízenou věc a kdyby první zájemce přeci jen nepřišel, že bych se věci ráda ujala já děkuji za odpověď

Aneta Kuncová 21 před 4 roky

dobrý den, na rezervované věci se reagovat nedá, proto je tam rezervace, aby inzerent nebyl zbytečně zahlcen zprávami. Pokud máte o věc zájem, doporučuju kliknout na srdíčko, objeví se Vám v oblíbených, kde pak můžete sledovat, jestli je ještě v rezervaci, volný, nebo už je pryč. Zároveň u každé rezervace vidíte, jak dlouho ještě potrvá, můžete si tak vysledovat, že třeba za tři dny se na inzerát podíváte znovu... pěkný den

Kateřina Zídková (autor tématu) 1 před 4 roky

Děkuji za odpověď

váca 6 před 4 roky

nebo můžete reagovat k jinému inzerátu téhož nabízejícího - a to bezodkladně -

Tomáš 421 před 4 roky

ad váca: Diskutabilní ovšem zůstává, zda to toho osloveného nepopudí k použití blacklistu, když to je komunikace o jiné věci, než o oné nabízené.

Michaela MVO 1 před 4 roky

To nedoporucuju. Sama to nesnasim, kdyz se mi lidi ozvou pres jine inzeraty a rovnou rikam, ze takovemu cloveku vec nedavam. Rezervaci davam prave proto, abych nemusela resit dalsi konverzace.

Josef Lišák Turek 70 před 4 roky

Přesně, jak píše paní Michaela Vorsová. Nedoporučuji zkoušet reakce na rezervované inzeráty přes jiné inzeráty darujících. Minimálně dopadnete tak, že si vás dotyčný dá na blacklist. Stává se mi to celkem často, takže se mi blacklist takovými "zájemci" plní. Bohužel účtů "nových uživatelů" přibývá.