Pro adminy

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Zdeněk Bičan (autor tématu) 0 před 5 roky

Dobrý večer, rád bych se zeptal na označení u mého inzerátu, kde sháním plastová okna, v červeném rámečku s nápisem Pozor! Proč se to tam objevilo a jaký je smysl toho nápisu? Pozor na co?

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Dobré odpoledne Zdeňku,
v tuto chvíli tam upozornění nevidím. Pokud se tam objeví, stačí najet myší na ten rámeček a zobrazí se Vám důvod označení inzerátu. Je možné, že jste zadal chybnou kategorii při zadání inzerátu, proto byl asi označen.

rakapka 36 před 5 roky

Dobrý den, řeším stejný problém - někdo mi neustále označuje inzeráty jako závadné, i když jsou v pořádku. Když jsem inzerát smazala, a podala ho znovu, tak byl během pár minut opět označen jako spam/fake/reklama. To se stalo během včerejška asi čtyřikrát za sebou během chvíle. Psala jsem ohledně toho dotaz, odepsal mi admin Petr, s tím že inzerát je v pořádku, že není ničím závadný a že šlo asi jen o omyl.
Bohužel během půl hodiny mi někdo inzerát zase zablokoval, a pak jsem přišla na to že mám i u druhého inzerátu na darování židlí, ani nevím jak dlouho to tam bylo. Psala jsem mu to, ale od té doby se Petr neozval. Mě to štve, protože tím jsou inzeráty vlastně nepoužitelné, protože si je nikdo nerozklikne nebo bude mít strach na ně reagovat. Dělá to zřejmně záměrně jeden uživatel s cílem mě poškodit, a ráda bych, aby s tím bylo možné něco udělat, protože ty podané inzeráty jsou vlastně k ničemu, jen mi tu kazí pověst s tím že jsou označeny jako podvod. A doma mám další krabici věcí na rozdání, a nemůžu ted podávat inzeráty, když mi je někdo záměrně blokuje. JInak ot budu muset vyhodit do popelnice. Prosím o řešení situace. děkuji

rakapka 36 před 5 roky

Tak už je to v pořádku, Petr se ozval, uživatel co bezdůvodně nahlašoval mě i ostatní je už zablokovaný, tak snad bude klid. Pěkný večer.

johkuhbaz 26 před 5 roky

Tak to je skvělé, že se to podařilo vyřešit... ale nechápu, proč to někdo dělá.... Vše dobré