Neveklov

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Jan Janda (autor tématu) 1 před 5 roky

Poslední dobou tu inzeruje osoba podepisujíci se Rettychová z Neveklova a nabízí různé domácí spotřebiče s poznámkou, že je možno zaslat poštou. Požaduje předem platbu na účet a když jsem chtěl poslat spotřebič na dobírku, už se neozvala. Zajímalo by mě, zda ji někdo na účet peníze zaslal a zda přístroj dostal. S pozdravem Janda

Ivana Jank 117 před 5 roky

Se mnou komunikovala v pondeli v noci, nic nechtela, jen osobni odvoz ze Zivohoste a ze ceka na mou zpravu druhy den a pak uz nic.


Jana Suchánková 63 před 5 roky

trochu to zavání podvodem... To už tu nedávno bylo

Lukáš Hruška 1 před 5 roky

Paní jsem psal taky, že si pro to přijedu osobně, ale vůbec se mi neozvala.
Ani "Dobrý den". :/

Ema 1 před 5 roky

Přesně to bylo i u mě a paní Soňa přidává další a další věci.

bára divá 49 před 5 roky

Bohužel se to stalo i mně. Chtěla jsem poslat spotřebič poštou s tím, že uhradím poštovné. Paní se mi už neozvala.

Bába 1 před 5 roky

Zrovna teď jsem si přečetla email od p. Rettychové, že mě věc hned zítra pošle, že má zrovna cestu na poštu s kávovarem (pro který si mimochodem nějaký pán bez omluvy nepřišel!),ale že ji nejdřív musím zaslat peníze za poštovné a balné. Děkuji všem za varovné příspěvky! A že to má ta paní skoro vše nové, se záručním listem nebo párkrát použité!?!

Jan Janda (autor tématu) 1 před 5 roky

Protože se téměř jistě jedná o podvod, zajímalo by mě, jestli s tím něco dělá majitel serveru, případně zda by se na tu osobu nemělo podat trestní oznámení.

Fredy 1 před 5 roky

dobrý den s tou dámou jsem taky komunikoval domluvili jsme se na 2 den že upřesním čas v kolik přijedu a už nereagovala myslím totéž jde jí o poštovné

Lucie 3 před 5 roky

Tak já mám stejnou zkušenost, nejprve jsem si s ní psala a nabídla, že pošlu peníze předem za poštovné a pak jsem objevila zde tuto diskuzi,paní zareagovala hned,at peníze pošlu, já že bych ráda na dobírku a už se samozřejmě neozvala ... Je to opravdu velmi divné NEPOSÍLEJTE PENÍZE DOPŘEDU !

Jana 71 před 5 roky

Dobrý den, já jsem pouze reagovala na nabídku, ale mně neodpověděla vůbec. Možná si už v té době o sobě přečetla, že tady si lidé sdělují zkušenosti, tak snad raději ani nepíše.

Petr Roubíček 242 před 5 roky

Aha snad administrátor by mohl zjistit o co jde nebo jí blokovat účet pokud se to prokáže rozhodně neposílejte raději ani korunu nikomu ,je toto doporučení i v podmínkách .

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Rozhodně nikomu neposílejte peníze předem, už se to tu před časem řešilo. Tato stránka je určena pro věci za odvoz, nikoli za poštovné.

Petře, blokace účtu nic neřeší, neboť si může založit nový.

Judith 35 před 5 roky

A co blokace IP adresy?

Lenka 1 před 5 roky

Dobrý den také jsem psala že si vyzvednu ale bohužel žadná reakce i když věc stale nabízí

Iwet 2 před 5 roky

Taky jsem projevila zájem a žádná odpověď, na takové lidi chce podat okamžité trestní oznámení z podvodu kdo jí poslal peníze a okamžitě blokovat účet a sankciovat. . . je to šílené . ..

Petr Roubíček 242 před 5 roky

Také jsem něco chtěl ,aly bylo to podezřelé jediná ochrana je dát si ji na black list a rozhodně ji nic neplatit ,to ,že má u všeho záruku apod. je již velké varování a důvod na víc nic neplatit do předu

michal 95 před 5 roky

chtěl jsem vařič paní chce poštovné a balné na účet takže je to pase

Keller 3 před 5 roky

Protože měla paní pěkné věci a jedna by se nám hodila / byl to přístroj na kávu / téměř prý Nový - odepsala jsem. Žádná zpětná reakce a asi za 2 dny - byl přístroj - nabízen znovu. Je to vše nějaké divné. Keller

michal 95 před 5 roky

Ano je a ne málo hlavně celkem chce hlavně peníze poslat a pak nic je po nich tak to celé je bohužel ,proto ji nic neposílejte osobně předat nechce nic kamarád má u Neveklova chalupu a chtěl mi vařič vyzvednout pak už následují výmluvy a ticho .

Josef Lišák Turek 70 před 5 roky

To Judith: Blokace IP nepomůže, naopak by mohla uškodit, pokud má IP s někým sdílenou, nebo dynamickou. Mailů a účtů k nim si může, jak je vidět, pořídit každý, kolik se mu zachce.

A takovýchhle podvodů je tu stále dost. I když je fakt, že se mi vyhýbají obloukem. Nemám zájem o kávovary, domácí spotřebiče, mobily a novou elektroniku

michal 95 před 5 roky

Ano občas to zkusí ,ale nepochodí poukud jim nikdo nic nepošle tak ostrouhají to je asi nejlepší obrana nic jim neposílat ,inzeráty mají dost podezřelé jako tato i dokonce průhledné u všeho má záruční list a jen pár krát použité .

JiRiZi 27 před 5 roky

Tedy opravdu, nabízet něco nového, se zárukou a zadarmo - podezřelé od prvního pohledu, a k tomu poštovné předem dává celkem přímočaré řešení rovnice...

michal 95 před 5 roky

Jenže má to u každého inzerátu a to už je celkem extrémní

Poradna 3 před 5 roky

Nějaké ženské z Neveklova jsem v roce 2017 poslala 350 korun poštovné za stan, spacák a solární lampu. Paní se už nikdy neozvala. Poučila jsem se Prodávala tehdy i jízdní kolo - že prý je po úrazu a s výlety skončila. Pokud byla alespoň toto pravda, našla si rychle jinou zábavu.

Adéla Roudnická 11 před 5 roky

ono už těch 350 za poštovné není úplně fér cena... i kdyby to opravdu poslala, ale je fakt, že "vše za ODVOZ" řeší vše...

michal 95 před 5 roky

Tak to je pořád ta samá pár let ,těžko říct podobné inzeráty pomatuji už léta .

michal 95 před 5 roky

bohužel dělají si to uživatelé sami ,že každému hned posílají na podezřelou inzerci peníze ,nepřečtou si ani pravidla a ani nekouknou na profil ,třeba jakou má hodnost tady atd.