Dostal jsem pozitivní hodnocení jako bych převzal věc a vše bylo v pořádku. Jenže věc jsem nepřevzal dokonce jsem se ani nějak nedomluvil na předání. Prakticky jsem měl jen dotaz k vystavené věci a od toho co to daroval mi nepřišla ani jedna odpověď, prostě vůbec nic. Takže buď se dotyčný spletl a dal mi hodnocení místo někoho jiného nebo nevím co teď s tím. Do hodnocení dal jen smajlíka bez jakéhokoliv vyjádření. Nevím co si mám o tom myslet...
Nevím no, přijde mi to zvláštní, když mě někdo hodnotí, že mi něco dal, přitom mi nedal nic a ani mi nenapsal půl slova..., ale třeba to je omyl, ikdyž zatím jsem nedostal ani odpověď proč jsem byl hodnocen, když věc nemám...
Můžete dotyčného požádat o smazání hodnocení, třeba to byl omyl. Přinejhorším můžete kontaktovat admina, ten to hodnocení taky může smazat. Někdy to lidi dělají, když nemohou udělit hodnocení skutečnému obdarovanému (třeba proto, že nechtějí přijít o body nebo nechtějí mít větší počet vystavených věcí než darovaných - i to tu totiž někdo kdysi kritizoval, ačkoliv podle mého názoru se tomu vyhnout nedá, pořád lepší než dávat falešná hodnocení).
tady přeci nikomu nejde o body mě se také stalo že jsme dostala hodnocená a věc jsme nepřevzala či nepředala ale neřeším to jsme ráda když se zbavím věcí co doma překáží tak toto neřeším