Otázka na adminy

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Smí pod jedním účtem vystupovat více lidí? Stalo se mi, že jsem vybrala ze seznamu zájemců o mnou nabízenou věc paní, která mi kdysi taky něco darovala. Místo ní si ale věc přišla vyzvednout její dcera, která mi i přiznala, že chce věc pro sebe. Takže místo dobrého pocitu, že jsem pomohla starší paní, cítím se podvedena, že mně z jejího úču oslovila její dcera. Jak to tedy je? Smí z jednoho účtu komunikovat více lidí nebo ne? Osobně se mi to nelíbí takové schovávání se za někoho.

Magda 23 před 6 roky

Nejsem admin, ale osobně se mi to takto v rodině nezdá jako nic, co by mi přišlo problematické, nemyslím si, že se jedná o záměr oklamat. Nemusí to být přeci nutně tak, že dcera vystupuje pod jejím účtem, naopak jí mamka mohla upozornit na nabídku, o které věděla, že bude pro ni zajímavá, a dcera si prostě zatím účet nezřídila. Že byste věc chtěla dát jen té konkrétní starší paní a ne už mladé dceři, to jí třeba ani nenapadlo...

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Šlo o notebook a zájemců bylo opravdu hodně. Snažila jsem se vybrat někoho, kdo ho opravdu potřebuje. Slečna notebook dostala, ale váhám nad hodnocením, pozitivní pocit z toho moc nemám.

Ondřej Beránek 95 před 6 roky

no a kdyby to matka chtela pro dceru ? Ja myslim ze vpohode. Vite treba to je jeji prvni ntb potrebujue "cokoliv".

Judith (autor tématu) 35 před 6 roky

Máte pravdu a slečna byla slušnější než spousta dospělých tady.

(smazaný uživatel) 134 před 6 roky

Tak vidite, prejte jim to. Kazdy potrebny nemusi byt babicka s poctivyma ocima

Nora Blahova 5 před 6 roky

ZDRAVIM. JSEM TADY NOVA. PROC MAM DATUM ZALOZENI 2014?
ZAREZERVOVALA JSEM SI PAR VECI, POSLALA NA SEBE ODKAZ, VIDIM ZE JE TO ZAREZERVOVANE A NEVIM JAK POSTUPOVAT DAL. ZATIM SE MI OZVALA JEDINA PANI. KDE DELAM CHYBU? DEKUJI ZA ODPOVEDI. NORA.

Ema Hrda 43 před 6 roky

My máme pracovní nick a jelikož pracuji v rodinné formě také ho všichni z rodiny používáme nevidím na tom nic špatného

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Dobrý večer paní Bláhová,
to že jsou věci rezervované, neznamená, že jsou rezervované pro Vás. Pokud Vám odpověděla jen jedna paní, tak to znamená, že ostatní inzeráty jsou rezervovány pro někoho jiného. To že Vám inzerent neodpověděl, může mít několik důvodů, např. bylo hodně zájemců a inzerent neměl tolik času, aby odpověděl všem zájemcům.

Postup zde je takový:
vidíte inzerát, který Vás zajímá a není rezervovaný, tak projevíte zájem, Vaše zpráva je odeslána inzerentovi e-mailem. Inzerent si vybere zájemce, kterému věc chce předat a s tím začne komunikovat a věc mu rezervuje. Ostatním zájemcům může, ale není to povinnost, napsat, že věc je již rezervována.

Snad jsem to napsala srozumitelně.

Nora Blahova 5 před 6 roky

Dekuji za odpoved. Jsem o neco chytrejsi Preju slunickovy vikend, Nora.