Podvodnice!

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Zuzana Klimprlová (autor tématu) 4 před 6 roky

Dobry den,dostala jsem neopravneny negativ od nejake podvodnice,ktera zde neustale nabizi laptop. Da se s tim neco delat prosim? Dekuji

Věra 9 před 6 roky

Dobrý den, psala jsem již odpověď v jiné diskuzi, ale kopíruji

...Napište správci serveru. Myslím, že bude vědět o koho jde ( snad ) .... recenzí je na tuto osobu v diskuzích dost. Ale prý je to chlap. ...

Napsat jí přímo asi nemá řešení ( toto ) mě taky napadlo, ale také mě napadlo, že má právě tento nástroj " HODNOCENÍ", bohužel, který může takto zneužít. S tím vším může skoncovat jedině správce serveru. Takže když uvidíte zase podobnou nabídku, hned u ní použijte vpravo nahoře "NAHLÁSIT INZERÁT " - tím napomůžete dotyčného označit. Čím víc nahlášení, tím méně lidí, které mezitím stačí napálit.

Tomáš 421 před 6 roky

Zatím patrně musí stačit blacklist, do kterého uzamknete zde zmiňované profily.

Zuzana Klimprlová (autor tématu) 4 před 6 roky

Dekuji moc. Uz jsem psala spravci 2x a nic. I inzeraty vzdy nahlasuji ????

Šošana Mickinas 3 před 6 roky

Prosím, nepamatujete si, jak ten laptop vypadá??? Je to nutné..pozadí, obrázek apod.

Tomáš 421 před 6 roky

ad Zuzana Klimprlová: Správci mají tuhle práci jako dobrovolnictví, takže reagují, až jim dovolí jejich pracovní povinnosti. Blacklist berte jako primární (sebe)obranu a zásahy správců jako obranu sekundární.

mysik 118 před 6 roky

@Zuzana Klimprlová Tomáš má pravdu. Ja som tiež čakala niečo cez dva týždne tak treba byť trpezlivý. Určite sa k tomu dostanú. Je to ich dobrá vôľa ale chápem, že ak ste tu nová tak ešte neviete ako tu niektoré veci fungujú. Určite sa na Vás dostane.

Zuzana Klimprlová (autor tématu) 4 před 6 roky

Dekuji moc vsem. Slo mi o to,kdyz budu mit o neco zajem,lidi reaguji na to,ze mam negativ

mysik 118 před 6 roky

@Zuzana Klimprlová je to možné, že ľudia budú zdržanlivejší ale nemyslím, že to bude veľký problém. Ak by Vás predsa len ľudia súdili podľa jednoho negatívu tak treba vydržať pár dní a budete mať čistý štít.

Tomáš 421 před 6 roky

Řekl bych, že negativní ohodnocení s poznámkou "agresivita, spam" hovoří spíše o udělovateli než majiteli. Hezký víkend!