Nahlásit příspěvek v diskuzi

Diskuze » Přání, komentáře a otázky

Maqi89 (autor tématu) 135 před 6 roky

Všimla jsem si, že se poslední dobou čím dál častěji množí případy porušování pravidel diskuzního fóra, resp. výrazné odbočení od tématu (viz např. vlákna "Maminka v nouzi", "Poděkování" a jiné). Je jasné, že není v silách a časových možnostech adminů všechny příspěvky kontrolovat a dirigovat. Možným řešením by mohla být funkce "Nahlásit příspěvek". Stejně jako existuje možnost nahlásit inzerát, který porušuje pravidla, mohla by tato možnost rychle admina upozornit, že něco není v pořádku s diskuzí (také by byl k dispozici drop-down list s výběrem důvodů pro podezření z porušení pravidel). Nicméně by to samozřejmě vyžadovalo značné vylepšení z hlediska možného zneužití, jako se tomu často děje i v případě ohlašování inzerátů vykřičníkem. Je to pouze návrh, jak zabránit uživatelům, aby si z VzO dělali reklamní nástroj, vyřizovali si mezi sebou účty či jinak porušovali pravidla diskuze. Z osobních rozhovorů s některými lidmi odsud vím, že by se k tomu řada uživatelů určitě ráda vyjádřila. Nicméně je samozřejmě na správcích tohoto webu, zda se rozhodnou toto vlákno smazat či ponechat.

Monika Špoulová 101 před 6 roky

Vzhledem k tomu, že diskuzi minimálně jednou denně kontroluji, tak si myslím, že nahlašování příspěvků je zbytečné. Pokud nejsem zde, tak většinou nebývám ani na mailu. Mnoho z Vás na mne kontakt má a víte, že nejprve čtu diskuzi a reaguji zde, až poté čtu e-maily a odpovídám na ně.

V případě, že máte pocit, že Váš inzerát někdo označil bezdůvodně, napište nám to prosím na info@vse­zaodvoz.cz, my toto nahlášení prověříme.
Jen se prosím ujistěte, že Váš inzerát je ve správné kategorii, neobsahuje kontaktní informace (tel. číslo, e-mail či přesnou adresu) ani reklamu.
Nejčastější pochybení je u inzerentů, kteří něco hledají-poptávají, ale inzerát zadávají jako nabídku.