Pozor na profil Anna Skopalovi Nejezchlebova

Diskuze » Pozitivní příhody

alena picková (autor tématu) 22 před 2 měsíci

nevím, co z toho má, ale píše o lidech lži a vyhrožuje...asi nemocná na hlavu. Nedoporučuji s ní jednat.

Jan Pacholík 2 před 2 měsíci

Mohu se zeptat co mate za příhodu? U mě zatím s paní vše OK….?posíláno přes balikovnu.diky za info

alena picková (autor tématu) 22 před měsícem

Chtěla balíček, pak že ho nechce-když už to bylo zabalené a pak ani nepotvrdila jeho doručení... (já ho nechala vytrasovat a zjistila, že i když ona lže, že nedoručeno, že doručeno bylo)... a pak vyhrožování "já si vás v té Praze najdu"adpod. a to nejen od ní samotné, ale i z jiných mailů členů rodiny... Naštěstí nakonec utla...Nedoporučuji... 14 dní výhružky za to, že jsem jí pomohla..

Jan Pacholík 2 před 5 týdny

Díky.je pravdou ze už se paní i přes prosbu ani neozvala,takže trochu zvláštní jednání asi je…No jo no holt každý svého štěstí strůjce.mejte fajn advent.

Christian WILHELM KAST 3 před 2 týdny

- (editováno adminem)

Pavel Svoboda 20 před týdnem

Re:Christian WILHELM KAST - toto je web pro darování za odvoz. Pokud je forma vaší nabídky taková, že už peníze nechcete vrátit, pak to sem patří. Pokud ne, tak si je strčte tam co záda ztrácí slušný název. Přeji všem ochotným darovatelům a slušným zájemcům hezký den. P.S.