Rozloučení, tak já jdu

Diskuze » Pozitivní příhody

(smazaný uživatel) (autor tématu) 134 před 4 roky

Ahoj,
Jak to tu všechno čtu, docházím k závěru že už si nemáme s tímto portálem co dát. Věci odtud jsem už dlooouho nezískal místo toho jsem tu zahájil par sporů a vídám tu pořád ta samá jména se hádat. Máme jako společnost novou šanci zafungovat pospolitě a to přesně jdu dělat. Pomáhat tam ven.

Sbohem, a díky za ryby.

Tomáš 421 před 4 roky

Také odcházím.
Těšil jsem se na více obyčejných radostí spojených s tímto portálem, ale prostá radost ze života zde hází písek do očí zlým lidem, které bych nechtěl ani osobně potkat a kteří nové šance pro lepší život hází programově dnes a denně do popelnice, zatímco na druhé straně okázale dávají najevo svoji překotnou obětavost a překotné dárcovství, kterým dusí vše živé kolem sebe.

Baj baj. Jdu se věnovat skutečně potřebným lidem, se kterými se nemusím kontaktovat přes dnes již dávno zneužitý a nadále zneužívaný internet.

Děkuji všem dobrým lidem, se kterými jsem se mohl setkat a převzít od nich nějakou tu věc či něčím obdarovat.

P.S.
Rovněž uvítám smazání profilu.

Hasný 1 před 4 roky

Tak nějak Vás chápu, dnes kdosi nahlásil mé inzeráty jako pomalu vyděračské, protože jsem napsal daruji za čokoládu, kdy dávám nová kola s pneu na auto ... demence některých bere dech.

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Tady je to akorát školka pro duchem slabší. Doba kdy v projektu bylo srdíčko je pryč. Nyní je tu spíš parta ukrajinců, důchodců a veksláků.

účet se maže tak že si najedete na profil, pak upravit profil a tam je volba smazat profil.

Milena Krejčů 11 před 4 roky

Pane trololol jste tu týden, nic jste nedaroval, chcete tablet a rejete v 16 komentářích . . .

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

No vážená paní Mileno Krejčů, já vím že s 0 darováno jsem jen Untermensch zatímco vy máte nakročeno k plnému člověku, ale tohle vaše lustrování mi úplně připomělo kádrováky jak za starejch časů a vzpoměl jsem si na pár zasloužilejch soudružek které se postaraly aby se naše rodina měla skvěle.

Nicméně naštěstí zbytky demoracie mi umožňují vás zklamat, tablet vlastně nechci, je to způsob jak mi napsat do pošty.

A že sem píšu pichlavé věci ? jasně! Nekonečná diskuse dává věcem, slovům rozměr činům váhu a hrdinům slávu. Uplnej euklidovskej prostor že ?

Tak to berte s nadhledem, humorem a nebo se dívejte dál z okna nebo co jste to doteď dělala, případně se připojte k tomu smazanýmu typovi nahoře
(je geniální jak teprve diskuse dovede věcem obyčejným dát jiný rozměr. bazar s chatem vs bazar bez chatu)

Milena Krejčů 11 před 4 roky

To mně vůbec nenapadlo, že se sem chodíte bavit popichováním lidí. Tomu nerozumím, diskuse nespočívá v popichování, je to rozhovor mezi lidmi, kteří si sebe vzájemně váží, nepovyšují se, neurážejí se. Je fakt, že málo lidí umí diskutovat, neučili jsme se to, hádáme se a myslíme, že diskutujeme. Tohle není diskusní web.
Slova jako demokracie, soudružka, lustrování, euklidovský prostor, geniální - neskutečný maglajs . . .

(smazaný uživatel) 66 před 4 roky

Diskuse, toto je misto pro diskusi. Mate to nahore napsany.

Je mi lito ze neznate euklida zajimavrj typek. Vim ze neni moc povazovan za filosofa ale on je.
To ze neznate vyznam slov me mrzi, je to smutna vec ale na tom musite zapracovat sama . Maglajz (se z ne se s) nevidim.

JiRiZi 27 před 4 roky

A to já si zase cením trola, který se to neváhá otevřeně přiznat, nijak se za to nestydí, a navíc dle příspěvků soudě, bere i sám sebe s nadhledem. Díky Trololole Třeba ten Euklidovský prostor mě pobavil - no jak bychom si teprve mohli porozumět v ne-euklidovském prostoru, kde součet úhlů v trojúhelníků může mít třeba 270 stupňů.
(tedy, je pravda, že jak vidím v jiných diskuzích, je možné, že někteří uživatelé právě z těchto prostorů přichází, a proto nelze jejich myšlenky a činy pochopit).

Ti skuteční trolové jsou horší - tváří jakože strašně fér, a jedu ukapávají mnohem nenápadnějším, ale o to horším způsobem.

Ten rozdíl mi přijde asi tak jako jestli kopku kompostu provzdušním vidlema a nebo proleju vyjetým olejem.

Přeju hezký večer, a berme věci s nadhledem, když zrovna nejde o život !

(smazaný uživatel) 78 před 4 roky

Hezky napsáno