Váš příběh na VšeZaOdvoz

Diskuze » Pozitivní příhody

Judith (autor tématu) 35 před 5 roky

Co Vás sem přivedlo. Jaká byla Vaše očekávání a následně realita? Proč nadále zůstáváte? V mém případě jsem se sem dostala skrze zmínku v diskuzi na Facebooku, do té doby jsem znala jen Nevyhazujto, které byly pro mě zklamáním a svou působnost jsem tam ukončila s vymáháním osobních údajů. Podědili jsme tehdy nějaké dětské věci, které mi bylo líto vyhodit, tak jsem tomu dala tady šanci. Očekávání byla vcelku nulová, ale jednoduchost a sytém hodnocení i uspořádání stránek tu je uživatelsky velmi příjemné. Vše šlo rychle, admini fungují a já můžu žít s klidným srdcem, že se věci zbytečně nevyhazují a poslouží ještě někomu dalšímu. Vzkazník mě tedy stále nevyhovuje, radši bych komunikaci přes mail, ale co už. Za skoro rok působení zde se s některými potkávám opakovaně, vzniklo jedno přátelství s nedaleko žijící maminkou s přibližně stejně starými dětmi a paní Martina se svými s láskou připravenými produkty z vesnice to tu posouvá do úplně jiné dimenze. Takže nakonec už jen kdybych tu zůstala kvůli pár úžasným lidem, stojí to za to. Děkuji adminům a všem spolutvůrcům za jejich péči o stránky a nás všechny.

Ivana Jank 117 před 5 roky

Ahojky vsem. Co me sem privedlo? Manzelovi se po 26 letech rozbil milovany hrnek na kaficko, reklamni sestihrany z Tchiba a ja zoufale projizdela Net a narazila na tyto stranky. Hrnecky by byly, ale ne ten nas. Zato jsem zjistila, ze spousty veci, ktere by skoncily treba vyhozene, najde sve nove, stastne majitele. Mam kramek na sidlisti, kam se lide naucili nosit vyrazene knizky a ja je udavala dal. Ovsem ne vsechny se mi povedlo udat a jako milovnice knih (sama jsem mimo jine delala 10 let v Tomosu, kniharsky podnik) bych nikdy knihu nevyhodila. Proto jsem se zaregistrovala, dala moznost vyzvednuti kazdy den odpoledne a cekala. Zajem lidi mne
prekvapil a kdyz vynecham to, ze je par zajemcu, kteri klikaji na vse, mam jen ty nejlepsi zkusenosti a poznala jsem i mile lidi ( skvela pani Andula Helliann a dalsi). A navic se obcas neudrzim a take projevim o neco zajem......a tak poznavam mista v Praze, kam bych nikdy asi ani nejela. Proste je to vzruso - udam knihu, neudam, ziskam neco, neziskam......a jeste si obcas pekne poklabosim. Proste novi lide, nova mista...Takze za mne take diky y) Ivana

Jana 71 před 5 roky

Dobrý den,
přála jsem si do bytu pořídit nějaké hezké obrázky a objevila jsem je při surfování po internetu právě zde. První, co jsem na tomto serveru dostala byly právě obrazy od velmi příjemné lékařky, kterou nyní pravidelně potkávám na akcích a jejího manžela (zástupce primáře v nemocnici). Po předání byl inzerát smazán a tak jsem vlastně vůbec neznala princip hodnocení osob. Po dlouhé době, asi až po roce a půl jsem začala tento web aktivně používat. Po té přestávce jsem dostala od velmi příjemné mladé ženy (Sluníčko) pánvičku, ale neuměla jsem dát hodnocení. Bylo to jedno z nejpříjemnějších setkání s velmi milou a sympatickou osobou.
Další věci, které jsem získala byly některé pro mne osobně, které buď potřebuji, nebo jsou pro radost a potěšení. Některé byly pro někoho jiného např. mikrovlnnou troubu, kterou má nyní můj 79 letý tatínek k ohřívání jídla, nebo malé hrnečky a skleničky používáme s kolegy v práci a máme je ve společné kuchyňce atd.