Ahojky vsem. Co me sem privedlo? Manzelovi se po 26 letech rozbil milovany hrnek na kaficko, reklamni sestihrany z Tchiba a ja zoufale projizdela Net a narazila na tyto stranky. Hrnecky by byly, ale ne ten nas. Zato jsem zjistila, ze spousty veci, ktere by skoncily treba vyhozene, najde sve nove, stastne majitele. Mam kramek na sidlisti, kam se lide naucili nosit vyrazene knizky a ja je udavala dal. Ovsem ne vsechny se mi povedlo udat a jako milovnice knih (sama jsem mimo jine delala 10 let v Tomosu, kniharsky podnik) bych nikdy knihu nevyhodila. Proto jsem se zaregistrovala, dala moznost vyzvednuti kazdy den odpoledne a cekala. Zajem lidi mne
prekvapil a kdyz vynecham to, ze je par zajemcu, kteri klikaji na vse, mam jen ty nejlepsi zkusenosti a poznala jsem i mile lidi ( skvela pani Andula Helliann a dalsi). A navic se obcas neudrzim a take projevim o neco zajem......a tak poznavam mista v Praze, kam bych nikdy asi ani nejela. Proste je to vzruso - udam knihu, neudam, ziskam neco, neziskam......a jeste si obcas pekne poklabosim. Proste novi lide, nova mista...Takze za mne take diky
y) Ivana