Přihlásit se

Přihlásit přes Facebook

nebo klasicky

Zapomenuté heslo? Zaregistrovat se

Spustili jsme VšezaOdvoz v novém kabátě! Pojďte se TADY podívat, co je nového.

Pane Davide, děkuji za úžasné retro PC díly a nostalgii...

Diskuze » Pozitivní příhody

David Jenne (autor tématu) 19 před 8 roky

Moc děkuji panu Davidovi Němcovi za neuvěřitelných pět PC casů, čtvery klávesnice, čtyři myši, tři procesory, grafickou kartu, dva zdroje, sedm CD/DVD/Floppy mechanik, šest disků, dvoje RAM paměti, síťovou a zvukovou kartu, dvoje základní desky a jednu kompletní Dell sestavu! Já i moji spolužáci jsme z toho byli velmi nadšení. Momentálně díky tomu rozjíždíme projekt oživení sestavy Compaq Deskpro EN 6500+ s Windowsem 95, moderní počítač ve full-tower casu a raid ze starých disků. Taky bych Vám rád předal díky učitele z naší školní dílny, kam přišly některé z Vámi darovaných dílů. Prohlásil, že to jsou pro něj Vánoce (nejsme žádná chudá škola, ale jednalo se skutečně o PC retro raritky). Pokud by někoho zajímaly podrobnosti, může se podívat na můj seznam věcí určených k podobným projektům a experimentům: https://docs.google.com/document/d/10CmBlFa6XH-_RPsLqlpjv2dzeGX3jd_4YjEPNB3tOFI/edit?usp=sharing (je to kompletní dokumentace i s fotografiemi, jsou tam však i věci, které jsem již měl nebo dostal z jiných zdrojů) Když jsem vyvěšoval inzerát, že hledám staré PC díly, neměl jsem ani tušení jaké štěstí budu mít... Takže ještě jednou Vám děkuji.

pozn.: K předání došlo již cca před měsícem

Davidova Stránka 19 před 8 roky

Rádo se stalo, jmenovče. Zdravím i otce, co vás přivezl. Gratuluji mu k synovi (jako otec tří kluků).

Miroslav 3 před 8 roky

Jen se pripojim - chapu dobre, ze touzite i po starych vecech jako FDD, ATA DVD, kabely, stare SDRAM a podobne dnes jiz nepotrebne veci?
Neco by se asi naslo

Ti co přijeli se mnou nebyli moji bratři jen spolužáci, se kterými děláme tyhle projekty. A Miroslave, děkuji za odpověď, samozřejmě tohle jsou věci které hledám! Případně napíšu!

Jo aha, vy jste nemyslel že to byli moji sourozenci... Teď jsem si to znova přečetl a došlo mi to

Miroslav 3 před 8 roky

Zkusim neco nachystat do krabice a pak se Vam ozvu

Tomáš_Navrátil 422 před 8 roky

Mám nějaké klávesnice na PS2 (možná by se našla i nějaká ještě starší na konektor) a možná bych pohledal na půdě i pár komponent. Hodilo by se?

Miroslave, děkuju za nabídku, ale koukám na Váš profil že tam píšete předání většinou v Brně.. A tam se bohužel nedostanu. Můžu pouze v Praze, ideálně Praze 9 a okolí

Tomáši, taky děkuji že jste napsal, ale na Vašem profilu máte zase Zlín.. To je bohužel taky mimo můj dosah.

Já se to pokusím v blízkém výhledu nafotit s tím, že vyhodím inzerát a sem Vám dám na něho odkaz. (Už jsem posílal něco i přes kurýra, kterého si druhá strana ke mně poslala. To by mohlo být pro Vás řešení i ohledně toho Brna.)

@David Jenne: tak jsem si s tím pohrál, mrkněte sem, jestli budete na něco reflektovat: https://vsezaodvoz.cz/profil/20685/tomas/aktivni-inzeraty
A dík za popud, konečně jsem to nafocení přestal odkládat.

(smazaný uživatel) 134 před 8 roky

naahodou kdyby se nekde vyskytly datove pasky ci diskety bych bych stastny mam mnoho starsich kousku trpici bez nosicu

Tomáši, díky za inzeráty, ale bohužel nemám prostředky jak tyto věci přepravit ze Zlína. Snad se najde někdo místní..

(smazaný uživatel) 134 před 8 roky

Davide, jsem z prahy, take se zabyvam starsim HW, mam par veci ktere by se vam mohly hodit. ozvete se mi na mail. (zareagujte na nejaky muj inzerat)

Zrovna před chvíli jsem Vám napsal o vnitřek PC a pak jsem si Vás všiml tady Děkuji Vám za nabídku, domluvíme se tedy po mailu.

ashleysh 1 před 4 týdny

- (editováno adminem)

Kdo ví? 5 před 3 týdny

"Vážený" ashleysh díky tomu, že máte dnes zřízený profil bez jakékoliv historie, hodnocení a informací to beru tak, že tu píšete nesmysly a propagujete něco, co sem vůbec nepatří a prosím admina, aby takovéto příspěvky likvidoval. Ano i já používám druhý profil, protože nepotřebuji, aby mi někdo jako vy ashleysh znepříjemňoval zdejší působení (osobní zkušenost) a taky prostřednictvím něho nic nikomu necpu. Mějte se jak chcete. Kdo ví?