Moc děkuji panu Davidovi Němcovi za neuvěřitelných pět PC casů, čtvery klávesnice, čtyři myši, tři procesory, grafickou kartu, dva zdroje, sedm CD/DVD/Floppy mechanik, šest disků, dvoje RAM paměti, síťovou a zvukovou kartu, dvoje základní desky a jednu kompletní Dell sestavu! Já i moji spolužáci jsme z toho byli velmi nadšení. Momentálně díky tomu rozjíždíme projekt oživení sestavy Compaq Deskpro EN 6500+ s Windowsem 95, moderní počítač ve full-tower casu a raid ze starých disků. Taky bych Vám rád předal díky učitele z naší školní dílny, kam přišly některé z Vámi darovaných dílů. Prohlásil, že to jsou pro něj Vánoce (nejsme žádná chudá škola, ale jednalo se skutečně o PC retro raritky). Pokud by někoho zajímaly podrobnosti, může se podívat na můj seznam věcí určených k podobným projektům a experimentům:
https://docs.google.com/document/d/10CmBlFa6XH-_RPsLqlpjv2dzeGX3jd_4YjEPNB3tOFI/edit?usp=sharing (je to kompletní dokumentace i s fotografiemi, jsou tam však i věci, které jsem již měl nebo dostal z jiných zdrojů)
Když jsem vyvěšoval inzerát, že hledám staré PC díly, neměl jsem ani tušení jaké štěstí budu mít... Takže ještě jednou Vám děkuji.