Poděkování
Diskuze » Pozitivní příhody
petr petr (2) (autor tématu) 249 před 8 roky
Tímto moc moc děkuji já i děti za plyšáky a hodně cukrovinek ,které byly navíc ,paní Nastě Novikové .

František MIKO 1 před 8 roky
Děkuji Miloslavu Ruchařovi za ochotu i TV dovést a to měl snahu mi pomáhat s ní až do 3. patra, je to slušný člověk, děkuji mu. František MIKO
weiszova vera 1 před 8 roky
Úverové financování
Pokud máte zájem o pujcku (peníze), jsem vám k dispozici, které vám pomohou.
Prosím, kontaktujte me mailem následující: xxxxx@xxxx.xx (editováno adminem)
Pokud máte zájem o pujcku (peníze), jsem vám k dispozici, které vám pomohou.
Prosím, kontaktujte me mailem následující: xxxxx@xxxx.xx (editováno adminem)
mysik 118 před 8 roky
@weiszova vera Ste si istá, že ste na správnej adrese? Ja si to nemyslím
Moše 49 před 8 roky
Ne nadarmo se říká, že mail na seznam.cz používájí největší, ehm, "yntelygenti"
[je to asi ten nejhorší email provider...
]
[je to asi ten nejhorší email provider...
]
Moše 49 před 8 roky
OMG
http://inzercee.cz/-uverove-financovani-weiszova-vera-seznam-cz-weiszova-vera-620852963-ostrava&kat=80&idz=7781500&idf=1&c=true.html
atd. viz google. Ta wiszova se cini na vsechny strany...
http://inzercee.cz/-uverove-financovani-weiszova-vera-seznam-cz-weiszova-vera-620852963-ostrava&kat=80&idz=7781500&idf=1&c=true.htmlatd. viz google. Ta wiszova se cini na vsechny strany...
Monika Špoulová 101 před 8 roky
Paní Weiszová,
měla byste si pořádně přečíst pravidla těchto stránek, neboť pokud peníze nenabízíte zdarma či za odvoz, tak se dopouštíte porušení pravidel.
měla byste si pořádně přečíst pravidla těchto stránek, neboť pokud peníze nenabízíte zdarma či za odvoz, tak se dopouštíte porušení pravidel.
Tomáš_Navrátil 422 před 8 roky
Asi jí to smázli, protože už jsem ten inzerát tam neviděl, což by jistě bylo dobré učiniti i zde.
petr petr (2) (autor tématu) 249 před 8 roky
Tato diskuze byla a je založená jako poděkování ,ne pro někoho kdo využívá podloudné reklamy na falešné produkty a snaží se porušovat pravidla atd.