Můj Blbounek :-)

Diskuze » Pozitivní příhody

Luca (autor tématu) 3 před 6 roky

Chci od vás příběh...... A tak bych asi měla začít s tím mým..... Dávno tomu bylo... Za sedmero horami, za sedmero řekami.... v daleké cizině... Byla jedna zoufalá a šíleně naštvaná maminka, která spěchala za svým synem a zlý čaroděj jí komplikoval cestu. Když už nevěděla, co má dělat a byla totálně na mrtvici.... Zaslzenýma očima uviděla Blbounka..... Čučel jak puk z automatu na hračky ( v tu dobu něco neznámého, nového - teda pro maminku ) A tak se maminka rozhodla pěkně mu to vytmavit. Všechno Po několika hodinovém urputném boji, s vypětím všech sil a zrujnováním konta..... Jsem se do Blbounka zamilovala a vezla si ho domů !!!! Teda né pro sebe.... já byla už velká holka Vezla jsem ho pro syna, přece..... A jak to dopadlo ? Už víte..... Blbounek mi pomáhal celých 24 let - v nesnázích, v nervech, v slzách.... ale i v radosti tu byl Je to už "stařeček"...... a já skoro "stařenka".... ( ine, nejsem ) Prostě.... Jsem ještě větší holka než tenkrát. Nervy si už nedělám, slzy utřu do rukávu )))))))....... A s minulostí se umím vyrovnat, umím ukončit "vztah" skoro po čtvrt století..... ( ale je to těžký )))))) ) A vím, že je čas jít dál a Blbounka předat. Chtěla bych ho darovat do dobrých rukou ))))))))))) Kde s ním bude s láskou zacházeno..... Atd, atd..... Takže: Uvidíme, uvidíme.......

Lucie 28 před 6 roky

pěkný .

Tomáš 421 před 6 roky

Pokud jsem to dobře pochopil, tak oním "Blbounkem" myslíte nějakého chlapa, který se o Vás a syna obětavě staral a na stáří ho chcete kamsi komusi odložit?

Luca (autor tématu) 3 před 6 roky

Tome , Blbounek je plyšák. Nabízím ho v inzerátu..... za příběh, pohádku.... Prostě do dobrých rukou, klidně krále Miroslava Všichni mi ale radí : "Nedávat, nechat !!!"
( s chlapem bych se rozloučila oupelně jinak )

Tomáš 421 před 6 roky

No dobrá.

Luca (autor tématu) 3 před 6 roky

Ivi, děkuji za krásný příběh Moc vás pozdravuju, oba