Dobrý den, v pravém horním rohu obrazovky vedle vaší ikonky a přezdívky je zelené tlačítko PŘIDAT INZERÁT+
Po kliknutí na něj vyplníte příslušné kolonky o jakou věc se jedná v jakém je stavu atd. přidáte fotografii (není povinná ale je lepší pro představu) Vyberete správnou kategorii kam daná věc spadá, vyberete si místo předání a dokončíte opět zeleným tlačítkem přidat inzerát
Tož v mobilu vyhledat adresář s fotkama (album) a fotku vybrat. Jestli to zadáváte z mobilu přes počítač, tak zapnout bluetooth a stejný postup, případně si fotky do počítače zkopírovat. Přeji dobrý konec.
Tomáši a Martinko myslím že už jsem se naučila dost dobře jste poradili ale ještě se pořád učím jsem sice uz stará babča ale mozek se musí pořád procvičovat tak mne odpustě nějakou tu chybu ahoj Zdena
Zdena Bikova: Však to nebyla ode mne kritika! Držím Vám palce!!!
Já mám kamaráda, který si ve svých 80 letech koupil počítač, multifunkční tiskárnu a pořídil si k tomu internet. Nakoupil odbornou literaturu o WinXP a neuvěřitelným způsobem sobě vlastním si osvojil neuvěřitelné množství práce s počítačem. Dnes je mu 92 a jediný problém, o kterém mluví, je s novými Win10. Kéž bych v jeho věku měl taky JEN tyto "problémy"!
Tomáši já to neberu jako kritiku to vůbec ne jsem ráda že mne někdo poradil nejsem urážlivá radši si popovídám s mladým člověkem než s protivnou babou je vidět že jste fajn kluk nebo muž nevím přeji hezký večer Zdena
A před uložením bych prosil ještě otočit, pokud je fotka vzhůru nohama nebo jinak otočená. Takových fotek tu je velká spousta, ačkoli se dají otáčet i v "chytrých" telefonech.
To je jedno jestli PC nebo jiné zařízení (mobil, tablet...). Pokud fotíte mobilem a vkládáte nabídku také přes mobil, stačí si nastavit fotoaparát v mobilu tak, aby ukládal fotky v jpg. Nebo je pak dodatečně upravit v editačním nástroji - aplikací pro chytré telefony je dost