Jak vlastně někomu něco darovat?
Diskuze » Potřebuju poradit
Ema007 (autor tématu) 2 před 10 roky
Ahoj všichni, ráda bych někomu něco darovala, ale pořád úplně nevím, jak to funguje, když má někdo zájem o můj inzerát. To se pak máme domluvit nějak mailem nebo telefonem o tom, kde se sejdeme? Nevím, já to pořád moc nechápu.
Děkuju předem moc za odpověď.
Děkuju předem moc za odpověď.
Eva* 172 před 10 roky
Ahoj Emo, pokud bude mít někdo zájem. Klikne u inzerátu na kolonku Mám zájem a následně napíše zprávu. Ta přijde darujícímu do mailu. Pak už je jen na darujícím, komu věc daruje a předá. Není povinnost dávat dar hned prvnímu, kdo si požádá.
Ives 57 před 10 roky
Já jsem přestala dávat prvnímu potom, když jsem zjistila, že tu je hodně lidí , co prostě klikají, aby byli první a berou vše.. pak to tu v to dobrém případě rozdávají dál, v tom horším ta věc končí v popelnici..takže koukám do profilu, ikdyž ani to není tak směrodatné....
Ema007 (autor tématu) 2 před 10 roky
Děkuju moc za pomoc.
Tomáš_Navrátil 422 před 10 roky
Doplňující otázka - jakým kliknutím mohu věc "darovat" obdarovanému do profilu a následně udělit hodnocení?
Baruš 27 před 10 roky
Tomáš - u inzerátu dáte ,,smazat,, a tam se Vám pak objeví nabídka - komu jste daroval a udělit hodnocení
Tomáš_Navrátil 422 před 10 roky
Dík, Baruš. Hezký den přeji!
mysik 118 před 10 roky
Dobrý deň. AKo dám prosím vec do rezervácie?
Marty 44 před 10 roky
Dobrý den, vpravo nahoře najedete na váš profil rozbalí se vám okno vyberete moje inzeráty kliknete pak už jen uvidíte všechny vaše inzeráty vyberete ten u kterého chcete dát rezervaci. Tam rozbalíte seznam zájemců bude u toho číslo to je počet lidí co mají zájem a vyberete dobu a uživatele kterému to rezervujete.
S pozdravem Admin Márty
S pozdravem Admin Márty