Chystáme VšezaOdvoz Premium - pojďte nám říct, co by podle vás mělo umět. Zabere to jen 2 minuty. Jdu na to.

Obnovení inzerátu

Diskuze » Potřebuju poradit

svarovska (autor tématu) 1 před 10 měsíci

Dobrý den, mám dotaz ohledně ukončených inzerátů-s jednou zajemkyni si předávám u rodičů, teď jsem jí tam nechala velkou bednu zarezervovanych předmětů, ale 2 týdny nevyzvedla a inzerátů vypršela platnost, jsou v kategorii nepředaných. Lze nějak obnovit, aniž bych musela znovu zadávat, nebo je možné v této složce ještě dodatečně označit jako předané? Vím, že e v podstatě jen o můj profil, někteří lidé ale pak darují jen tomu, u koho také vidí darování...děkuji za radu

Pavel Svoboda 18 před 10 měsíci

Zdravím všechny, musím konstatovat, že se zde objevují nepatřičné nabídky půjček a případně nějakých substitucí, ať už formou inzerátu a nebo zde v diskusi, jako o jeden příspěvek výše od jakési paní Pinkové. Na inzeráty se dá upozornit a administrátoři je následně zlikvidují, ale tady v diskusi je to asi těžší odstranit. Tak budeme muset ty jejich "příspěvky" překrýt nějakým komentářem, jako to dělám já teď. Všichni ostatní se mějte pěkně. Svoboda

Admin Petr 253 před 10 měsíci

Díky Pavle, ostraněno, uživatelka zablokována.

@svarovska - do budoucna obnovení chystáem, v tuto chvíli je nutno inzerát ručně vložit znovu (tj. ideálně lze jen zkopírovat text/foto). V každém případě lze u inzerátu využít i "rezervace", kde můžete až 1 měsíc ponechat inzerát, aniž by byl smazán, dokud k předání finálně nedojde (nelze již ale na něj reagovat někým jiným).

Jiri PENAZ 2 před 10 měsíci

- (editováno adminem)