Nesouhlasim s komentarem u hodnoceni protistrany

Diskuze » Potřebuju poradit

Jenicek (autor tématu) 0 před 3 roky

Dobry den.
Rad bych vedel, zda je nejaka moznost, pokud nesouhlasim s komentarem od prebirajiciho, zmenit nebo vymazat jeho obsah? Konkretne se mi jedna o inzerat multifunkcniho zarizeni, kdy jsem do inzeratu uvedl, ze zarizeni neobsahuje cernou cartridge a napajeci adapter, cehoz si zrejme zajemce nevsiml. Pokud by Admin nemel prava k nahlednuti do soukrome korespondence uzivatelu, v pripade zajmu zaslu screeny.
Dekuji za kazdou odpoved a prosim o slusnou konverzaci prispevovatelu

7vke8RGNhNRx 7 před 3 roky

Dobrý den. Admin to smazat nemůže. Ale ve svém profilu najdete záložku "hodnocení". U každého hodnocení je vpravo možnost "chci reagovat", kde můžete tu situaci vysvětlit za sebe

Ivana Jank 117 před 3 roky

Dobry den, stalo se mi to same. Žadatel si vec nevyzvedl, prestoze jsem mu poslala upozorneni, ze mu konci tydenny rezervace. Bohuzel to bylo v mych začátcích a ja misto abych udelila jen negativ, omylem jsem mu to jako predala s negativnim hodnocenim, na ktery on reagoval take a dal mi negativ. Proste si na to musite dat pozor, protoze cerveny puntik nam uz nikdo neodpáře. Stejne tak staci, ze nekdo odebere s velkymi problémy, vy mu date neutralni hodnoceni a šup, on vam to vrátí. Bohuzel je to tak nastavene, ze je tak vetsinou kvuli nezodpovednost odberatele poskozen darce.