oznaceni inzeratu jako podvod fake reklama

Diskuze » Potřebuju poradit

(smazaný uživatel) (autor tématu) 3 před 4 roky

dobry den, nevite co se komu nelibi ? zalozil jsem si inzerat a obevilo se mi tu hned hlaseni ze jde o podvod. Nejde o podvod. Ja bych si velky diskety i koupil ale ony uz nejdou ani koupit. Mohl by mi to nekdo vysvetlit ci poradit co s tim ?

(smazaný uživatel) (autor tématu) 3 před 4 roky

Tak si to tu uzijte chudaci.

Lu08 1 před 4 roky

zdravím a klid v duši, mně jednou smazali inzerát, protože jsem si do popisku napsala tel. číslo. Těžko říct, co komu vadí, ale nahlásit může kdokoliv cokoliv, dokud to nenahlásí určitej počet uživatelů, jedeš dál jakoby nic

Pavla 54 před 4 roky

Lu Sv Vam smazali protože tady v inzeratech nemužete psat tel čislo ani email přimo na inzerat take se mi to stalo a tel čislo jsem tam neměla těžko řict co se komu nelibi lidi je moc a každy ma sve mouchy

(smazaný uživatel) (autor tématu) 3 před 4 roky

Cely jsou to kecy. Zkousel jsem to i hlasit. Admini to maj na haku. Zcela.
Nejaky omlouvami blabla. Hlavne ze inzerat kde jsen poslal ostatni do hajzlu zmizel hned. Asi matka Tereza nebo duch serveru.
Jede to tu akorát na ty noumy s prehnane pozitivním mindsetem kteri obhajujou kazdou picovinu.
Bonz tam visi pořád samozřejmě. Ne že bych od vás ještě něco chtěl. Diskety jsem si koupil.

Dal jsem sem cvičně jiný inzerát a to bylo hned zájmu pulka lidí retardi co se neumi podepsat, druhá nezformuluje větu, část jsou zas vychcaný zmrdi co si myslej ze jim neco povezu. Jestli bych jim neměl jeste zaplatit.

No nic už jsem si zanadával hned je tu líp. Váš názor mě nezajímá.

Tomáš 421 před 4 roky

Taky tomu nerozumím. Co to je za ubožáky, kteří dají "jen tak z dlouhé chvíle" na inzerát, který ani evidentně neprověřili, "spam/fake/reklama"? Být adminem, zruším takovým, co bez rozmyslu a bez vážného důvodu bonzují, profily.
Pro ty, kdo neví - email a telefon se opravdu v inzerci nezveřejňuje. Registrací profilu souhlasíte s podmínkami tohoto serveru - čtěte podmínky, je to tam zaneseno.

(smazaný uživatel) 57 před 4 roky

Nechápu proč by člověk nemohl dát telefon nebo email k inzerátu. Co je to za nesmyslné pravidlo? Jaký je důvod pro existenci takového pravidla? Hlavně mi neříkejte, že je to ochrana uživatele. Akorát se tímto nesmyslným pravidlem vytváří zbytečné dusno, protože vždy se najde nějaký šťouravý bezmozek, který bude inzeráty s telefonem nahlašovat. Tohle pravidlo je v přímém rozporu se zájmy inzerentů. Pokud někdo chce dát telefon k inzerátu, nikdo by mu v tom neměl bránit.

Tomáš 421 před 4 roky

ad saxík: Kdyby tomu bylo tak, jak říkáte, určitě by tento bazar dávno zanikl a přestal fungovat. Komu zdejší pravidla vadí, může za odvoz inzerovat i na jiných místech internetu, nebo ne?
(Ty "bezmozky" si laskavě vetkněte za… )

Aneta Kuncová 21 před 4 roky

Pardon, ale já úplně zírám, jakým způsobem se tady mluví. Vzhledem ke slovníku pana smazaného, se ani moc nedivím, že byl smazán...

Pavla 54 před 4 roky

Asi tak k panu smazenemu a děkuji pane Tomaši že jste take napsal že emaily a tel čisla se do inzeratu nedavaji

Tomáš 421 před 4 roky

Když ona to je asi hrozná a přetěžká práce přečíst si v pravidlech, že:
4. Inzerát musí být zařazen do správné kategorie a mít uveden správný typ inzerátu (Daruji za odvoz, Hledám za odvoz). Text ani nadpis inzerátu nesmí z bezpečnostních a technických důvodů obsahovat kontaktní údaje na inzerenta, k tomu slouží příslušná pole inzerátu.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Ten smazanej je muj kolega z prace. Smazal se sam. A jak to tu ctu ma pravdu a asi se smazu taky.

Kontakty se tu nenechavaji kvuli tomu ze by to tu bylo zaspamovany. Proto tu je take interni posta.

Ja to vidim tak ze sem neco dal, okamzite mu to nahlasili tak si stezoval u admina a tady a 3 dny se nic nedelo. To se nedivim ze mu ruply nervy.

Tomáš 421 před 4 roky

To jakože když mně rupnou nervy, tak s tím udělám to, že budu nadávat lidem, které ani osobně neznám, ve veřejné internetové diskuzi? Poněkud nechytrá obhajoba takového jednání.

(smazaný uživatel) 134 před 4 roky

Tento post bych mohl pojmenovat pojednani o sile elektronickeho hovna

Me to chytre prijde, ono totiz az kopanec ci extrem slouzi k tomu aby si ostatni vubec, vsimli a neco se zacalo dit.

Je ale bohuzel videt, ze nejen v ceske spolecnosti se snizuje schopnost v textu najit podstatu a oprostit se od casto sproste formy ktere je internet plny. Toceni se na slovickach, placani se po zadech jak jsme dobri a moralizovani co a jak by meli ostatni je jen ukazka povrchniho videni.
Pristup "deti nehadejte se", bez toho aby se zkoumalo co k situaci vede.

Ja osobne bych takovou vec nenapsal byt se ztotoznuji s tou formou ale asi i proto ze dotycneho znam tak to vidim v jinych souvislostech.

Povazuju celou tuto situaci za velmi zajimavou a pro vsechny zucastnene strany celkem odhalujici.

Ja treba jsem tu potkal i vylozene obetave a hodne lidi, lidi zvedave a i presto ze je tu hodne sejdiru a smelinaru ziskane kontakty povazuju za prevazujici plus.

Na zaver celeho elaboratu jeste, bych chtel upozornit, ze nic uvedeneho v nejake virtualni diskusi lidmi ktere neznam, pro mne neni urazkou, jsou to jen slova, neni to facka. Jedina emoce vpodstate je kdyz napisu pochvalu ci nadavku vse ostatni je pochopitelne dle rozpolozeni prijemce zpravy. Pokud mne nekdo/neco nastve napsat "nelibi se mi to " si vyslouzi prehlednuti (tak jak se to stalo u prvni zpravy zde). ale kdyz napisu "pica" tak se zacne diskutovat, resit a moralizovat a prave v tu chvili lidi latku probiraji a o to pisateli slo a s tim souhlasim. Nekdy rict "nelibi se mi" je proste malo.

Pan odesel, ale jeho zprava tu zustala, s nim par bezmocnych diskuteru a mozna si to precte admin a neco udela. A nebo neudela nic ale i kdyz to nikdo neprizna, zprava pana smazaneho se nekam dostala coz je porad vic nez kdyz to udajne napsal adminovi.