Tento post bych mohl pojmenovat pojednani o sile elektronickeho hovna
Me to chytre prijde, ono totiz az kopanec ci extrem slouzi k tomu aby si ostatni vubec, vsimli a neco se zacalo dit.
Je ale bohuzel videt, ze nejen v ceske spolecnosti se snizuje schopnost v textu najit podstatu a oprostit se od casto sproste formy ktere je internet plny. Toceni se na slovickach, placani se po zadech jak jsme dobri a moralizovani co a jak by meli ostatni je jen ukazka povrchniho videni.
Pristup "deti nehadejte se", bez toho aby se zkoumalo co k situaci vede.
Ja osobne bych takovou vec nenapsal byt se ztotoznuji s tou formou ale asi i proto ze dotycneho znam tak to vidim v jinych souvislostech.
Povazuju celou tuto situaci za velmi zajimavou a pro vsechny zucastnene strany celkem odhalujici.
Ja treba jsem tu potkal i vylozene obetave a hodne lidi, lidi zvedave a i presto ze je tu hodne sejdiru a smelinaru ziskane kontakty povazuju za prevazujici plus.
Na zaver celeho elaboratu jeste, bych chtel upozornit, ze nic uvedeneho v nejake virtualni diskusi lidmi ktere neznam, pro mne neni urazkou, jsou to jen slova, neni to facka. Jedina emoce vpodstate je kdyz napisu pochvalu ci nadavku vse ostatni je pochopitelne dle rozpolozeni prijemce zpravy. Pokud mne nekdo/neco nastve napsat "nelibi se mi to " si vyslouzi prehlednuti (tak jak se to stalo u prvni zpravy zde). ale kdyz napisu "pica" tak se zacne diskutovat, resit a moralizovat a prave v tu chvili lidi latku probiraji a o to pisateli slo a s tim souhlasim. Nekdy rict "nelibi se mi" je proste malo.
Pan odesel, ale jeho zprava tu zustala, s nim par bezmocnych diskuteru a mozna si to precte admin a neco udela. A nebo neudela nic ale i kdyz to nikdo neprizna, zprava pana smazaneho se nekam dostala coz je porad vic nez kdyz to udajne napsal adminovi.