Jak ohodnotit dárce?

Diskuze » Potřebuju poradit

wabula (autor tématu) 0 před 5 roky

Dobrý den, chtěla jsem dát pozitivní hodnocení svým dobrodincům ale nevím jak na to,asi jsem něco přehlédla... poradí mi někdo jak na to? Moc děkuji

Bolean 12 před 5 roky

Mám opačný problém. Jak dát negativní hodnocení někomu, kdo nepřišel? Abych jej mohl hodnotit, musím při mazání inzerátu zvolit "předal jsem tomuto zájemci" - to jsem ale nepředal. Když inzerát bez toho smažu, nemohu už nikoho hodnotit.

Tomáš 421 před 5 roky

ad wabula: lze to udělat , pokud došlo k "předání" i zde v systému = pokud máte věc v seznamu získaných věcí. Hodnocení pak lze udělit kdykoli později.

Eva 165 před 5 roky

Wabulo, klikněte na svůj profil, pak na Hodnocení a pak na Přidat hodnocení. Zobrazím se Vám všichni, kteří Vás obdarovali a neudělila jste jim hodnocení.

Eva 165 před 5 roky

Bolean, negativní hodnocení se dá dát i bez mazání inzerátu. Dřív to nešlo, ale již řadu měsíců to lze. Klikněte si na kolonku Moje inzeráty a pak Seznam zájemců. Zobrazí se Vám zájemci o danou věc a už rovnou tam vidíte možnost Udělit negativní hodnocení.

Bolean 12 před 5 roky

Děkuji

Petra Sýkorová 2 před 5 roky

Prosím Vás, jak můžu napsat paní, která mi předala věci, jak ji mohu kontaktovat, když už je inzerát neaktivní? Potřebuju jí něco napsat. Děkuji.

Monika Špoulová 101 před 5 roky

Petro, zkuste se podívat do archivu zpráv, pokud to není dlouho od smazání inzerátu, tak byste jí ještě mohla kontaktovat tímto způsobem. Pokud je to již delší dobu, tak se zkuste podívat, zda paní nemá nějaký jiný inzerát aktivní a zkuste jí kontaktovat přes jiný inzerát.

Petra Sýkorová 2 před 5 roky

Děkuji. Také mě to pak napadlo