Dobrého dne, v Brně se bohužel často nevyskytuju a když jsem teď hledala, jestli tam fungují dobročinné obchody, které znám z Prahy, tak jsem je nedohledala. Jen mě ještě napadlo (jestli to už někdo psal výše, tak se omlouvám za zbytečnou info) - mám velmi dobrou zkušenost s prodejci Nového prostoru. Tak pokud je to možné, zeptala bych se prodejce, kterého třeba denně potkáváte cestou do práce, jestli něco z Vámi nabízených věcí nepotřebuje. Pokud bydlí na ubytovně, tak bude za nějaké drobnosti rád. Nějaké oblečení také nosím komunita Saint Egidio, která se dochází za bezdomovci a staršími lidmi - je i v Brně -
https://www.santegidio.cz/kontakty/brno
I zde mám velmi dobrou zkušenost, ale nevím, jak to funguje v Brně. A pak bych se asi ještě ozvala Charitě, nebo Diakonii - či nějakému dětskému domovu, nízkoprahovým klubům, azylovým domům pro ženy... Já sama některé věci na Vše za odvoz ani nenabízím a rovnou je nosím do organizací, které mi jsou sympatické...A ad sestry boromejky v Řepích - opravdu je to skvělé, zažila jsem to jako dárce i jako obdarovaný
- možná je něco takového i v Brně?! Krásné dny